|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ τους φίλους μου δεν θέλω να τους στενοχωρώ
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστώ Κλεόβουλε.!!!
είσαι φίλος. αλλά αλήθεια πες μου εσύ τι θα έβαζες ??? |
|
||||
|
||||
![]()
Μη ρωτάς εμένα
![]() ή θα έβαζα αυτά που ήδη έχω (Ps.saulosi + Labidochromis caeruleus "Nkhomo Reef) ή αν ήμουν Αθήνα θα ζάλιζα μερικούς μαγαζάτορες μέχρι να βρω Metriaclima sp. "Membe Deep" ή Metriaclima sp. "Msobo Maqunga" και θα τα συνδύαζα τα πρώτα με Labidochromis sp. "Mbamba" ή Cynotilapia zebroides "Likoma" και τα δεύτερα με Tropheops sp. "yellow chin" ή Tropheops sp. "mauve yellow" ή τελοσπάντων κάποιο άλλο συνδυασμό ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα μου αρέσει πολύ το στήσιμο και το θεωρώ πολύ φυσικό, όσο μπορεί να είναι σε ένα ενυδρείο
|
|||
|
|||
![]()
Ξανά πάλι αλλαγές λοιπόν.....
αφού αλλάξαμε ψαράκια.... αναγκαστικά αλλάξαμε και το scape... Έδωσα όλα τα ψαράκια που είχα μέσα (κάποια με μεγάλη λύπη είναι αλήθεια)...και έβαλα 2 ομάδες από μικρά. 10 χ "Labidochromis Hongi Sweden" 6 X "Pseudotropheus Msobo Magunga" Ανέβασα ένα βιντεάκι για να πάρετε μια εικόνα. https://www.youtube.com/watch?v=16fD...ature=youtu.be |
|
||||
|
||||
![]()
Σκορδα Λαμπρο!
Θα στην σπασω το ξερω αλλα τον ψαρη στο 2:48 εχε τον λιγο στο νου σου |
|
|||
|
|||
![]()
Λάμπρο μου αρέσει πολύ ρε και πολύ όμορφα ψάρια!!!! Με τι κάμερα τραβάς; Κινητό; Έχει πολύ καλή εικόνα το βίντεο. Το στησιμο μου αρέσει περισσότερο έτσι φίλε και το νερό πεντακάθαρο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Χρήστο το ξέρω. Έφαγε αρκετες σφαλιάρες μέχρι να έρθει Ελλάδα.
Τον έχω συνέχεια σε checking. Αλλά τώρα στο μεγάλο ελπίζω να ισιώσει. ¶λλωστε έχω ένα σκασμό κρυψώνες. Πάνο, με το ταμπλετ τραβάω βίντεο. Κατά τα άλλα Thanks !!! ¶ντε να μεγαλώσουν να κάνουν απογόνους να στείλω στον Κλεόβουλο που του το υποσχέθηκα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ΥΓ Φτού φτου στα όρη στα αγρια βουνά !!! χαχαχαχαχαχα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το είδα σήμερα αλλά χωρίς φώτα,
με τα φώτα είναι ακόμα πιο όμορφο. Οπως σου είπα Λάμπρο και στο σπίτι, μου αρεσει πολύ το κέντρο που δείχνει σαν κατολίσθηση, πολύ όμορφο. Αντε φιλαράκι, καλορίζικα , και να σταματήσεις τις αλλαγές στην ιχθυόσυνθεση, απόλαυσε το ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στησιμο malawi(Labidochromis Caeruleus sp "Electric Yellow") | kikonec | Malawi | 19 | 24-01-12 13:34 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |