|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σήμερα εβαλα τα ανεμιστήρακια γιατί η θερμοκρασία είχε πάει 28.5. Επειδή δεν έχει ζωντανά μέσα την έβαλα στο 27.5 Να το πάω στο 26.5;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μπράβο φιλε! |
|
||||
|
||||
![]()
χτες μετρησα ΝΟ2 και ηταν μηδεν
![]() μετρησα και ΝΟ3 και ειναι πολυ ψηλα ![]() αλλαγη νερου δεν εχω κανει ακομα γιατι λεω πρωτα να τελειωσουν οι δοσεις με το special blent. αλλη μια μου εμεινε 60ml. επισης αρχισε η διατομικη
|
||||
|
||||
![]()
Έλα αλαν!
Πως παμε φιλαρακι ; Εγω στο μεγάλο ειχα άλλαξει μετα απο 40 μερες νερο,το 30% και μετα αρχισα σταδιακή εισαγωγη ψαριών. Συνέχισα τα βακτήρια σε χαμηλότερους ρυθμούς και ξεκίνησα τις εβδομαδιεες αλλαγές νερου σε συνδυασμό με δυνατό σκιμμαρισμα Ξέχωρα οτι γενικά υπάρχει αυτήν την εποχή έξαρση άλγης,κάποια στιγμή θα σε αντάμωνε! Την τ5 την έβαλες τελικά ; Με σκίμμερ τι αποφάσισες ; |
|
||||
|
||||
![]()
την τ5 δεν την εβαλα ακομα.ειναι στο προγραμμα
![]() με σκιμερ το εβαλα μεσα στο σαμπ τωρα και καποια στιγμη δεν βιαζομαι ή απο αγγελια ή καινουριο θα δω ποιο θα παρω. βασικα σε αυτο πιο πολυ κλεινω https://www.aquapro2000.de/en/Protei...nal::1007.html που εχει και αντλια aquabee και μετα το coral box d500 απλα επειδη πολλοι κινεζοι στελνουν με δωρεαν μεταφορικα μου τη δινει να πληρωσω 43 ευρω μεταφορικα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μπορείς να κάνεις με κάποιο άλλο μέλος στο φόρουμ μας παραγγελία έτσι ώστε να διαιρεθούν τα μεταφορικά! καλή συνέχεια............. |
|
||||
|
||||
![]()
Όταν λέμε αναβάθμιση πως γίνεται; βάζεις πιο μεγάλη αντλία;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Reef 140 λίτρα! | kiddo | Reef | 0 | 03-04-15 20:52 |