|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλο ειναι ενα βερνικακι για περισσοτερη ασφαλεια.....Οσο αφορα τις λαμπες εγω βιδωνω τους ανακλαστηρες στο ξυλο για περισσοτερη ασφαλεια......Η αποσταση απο το νερο που λες ειναι πολυ μικρη και φανταζομαι οτι θα ακουμπας κατυθειαν το καπακι στο τζαμι του ενυδρειου.....Η λαμπες θα ειναι μονιμως μες στα αλατα και θα διατρεχεις κινδυνο απο το ρευμα..... Επισης χανεις απο νερο που θα μπορουσες να γεμισεις πιο ψηλα τα ενυδρειο...... Εγω κανω με καδρονακι ορθιο ενα τελαρο περιμετρικα απο το ενυδρειο και παταω πανω σε αυτο το καπακι..... Επισης ετσι βολευει και καλυτερα ο μεντεσες που βιδωνει πανω στο καδρονι..... Το καδρονι το εννωνω με το γυαλι με ηλεκτρολογικο καναλι..... Αν σε ενδιαφερει μπορω να σου κανω σχεδιακι.....
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |
Ενυδρείο εταιρίας ή ιδιώτη,μεγάλο ή μικρό | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:34 |