|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ρικκια εστειλα αρκετη φιλε Δημητρη.......Ελπιζω να φτασει καλα.....
|
||||
|
||||
![]()
Φίλες και Φίλοι στη όμορφη Θεσσαλονίκη,
Ευχαριστούμε για τη ανταπόκριση σας εις το αίτημα μας, η προσφορά σας ειναι ένδειξη της αμοιβαίας φιλίας και αγάπης που έχει αναπτυχθεί μεταξύ μας που έχει αρχή και τέλος την αγάπη μας για τα ενυδρεία και φυσικά τα ψαράκια. Φίλες και Φίλοι μος μόλις παραλάβω την αγάπη σας τηληγμένη στο πακέτο θα σας το γραψω εδώ.
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον αυριο θα τα στειλω μιας και ειμαστε κομπλε απο προσφορες!Να στειλω και μερικα λαχεια?χαχαχα
![]()
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Μιχάλη θα τοθελα πολύ να συμμετάσχωωωωωω και γώ το ανιτιμο στο στέλλω ταχυδρομικώςςςςςςςςςςς με τον γαυρούκο μας χαχαχαχα, αλήθεια στο λέω στείλεεεεεεε ετσι θα αδελφοποιήσουμε και τις δυο πολεις.....
|
|||
|
|||
![]()
Θα ηθελα και εγω με την σειρα μου να σας πω ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις προσφορες σας
ναι αμε στηλε και κανενα λαχειο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λαχεια δεν θα σας στειλω, δεν πειραζει. Το δεμα ειναι ετοιμο και αυριο πρωι πρωι θα φυγει για κυπρο.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συνάντηση Θεσσαλονικέων & Βορειου Ελλαδος Σεπτεμβριου. | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 35 | 13-09-05 22:54 |
Συνάντηση Θεσσαλονικέων & Βορειου Ελλαδος Ιουνιου. | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 25 | 12-06-05 11:03 |
Σκεψεις για αλλαγη φιλτρου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 23-01-03 16:47 |
ΑΛΛΑΓΗ ΝΕΡΟΥ | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 11-12-02 03:52 |