|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δες τι κοκκομετρια σου αρέσει και πάρε! καλύτερα λίγο χοντρή κατ εμε! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ψωνιζω σημερα και τα τελευταια και λογικα το σ/κ το γεμιζω..ευχαριστω και παλι πολύ επανερχομαι συντομα με νεοτερα..! |
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα αρη!
κανένα νέο έχουμε? |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα Νίκο..! Ναι έχουμε..! Όλη μέρα στηνω και πλέον έχω την τιμή να είμαι κάτοχος ενός θαλασσινού ενυδρείου..! Έβαλα μόνο νεκρό βράχο και δύο μικρά κομματάκια ζωντανου..! Πήρα ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι αλλά όταν το έφερα σπίτι δεν μ άρεσε και πολύ στην όψη του και εσπασα δύο κομμάτια και έβαλα εκείνα μόνο..!
Αλατοτητα 1026 Θερμοκρασία 26 ¶νθρακα αντιφως σε εσωτερικό φιλτρακι έβαλα και τον κυκλοφορητη και τελιωσα..! Τα κομματάκια ζωντανου τα ακουμπησα στην πρώτη και στην δεύτερη εξεδρουλα από πάνω..! Σχόλια και παρατηρήσεις απαραίτητα..! Και τέλος ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και το ενδιαφέρον..! Φαίνονται οι φωτογραφίες? |
|
||||
|
||||
![]()
Αρη λυπαμε αλλα δεν βλεπω φωτο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα..! Ελπίζω τώρα να ανέβηκαν..!
Πώς σας φαίνεται? |
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα αρη!
προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ φίλε το aquascape! με τι τσιμέντο κόλλησες τελικα? κατα τα άλλα μια χαρά ολα αρη! καλή αρχή να εχεις,κάτσε να απολαύσεις το στολίδι σου τώρα με την ησυχία σου μέχρι την ωρίμανση του! βακτήρια αλλαγές νερου μετρησεις διάβασμα και πολύ υπομονή! σου αξίζουν πολλα συγχαρητήρια μπράβο αρη! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κυβος 50χ50χ60 | george79 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 07-07-16 11:37 |
DIY κυβος για μονομάχο | alkis13 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 50 | 04-07-09 14:03 |