|
|
||||
|
||||
![]()
στο petsupermarket που το είχα αγοράσει μου είχαν πει πως υπάρχουν και τα φέρνουν οι ίδιοι,αν το αγοράσεις από εκεί κανε και εσύ μια ερώτηση
|
|
|||
|
|||
![]()
και άλλη μια ερώτηση! με τη λογική ότι θα έχω όπως είπα το πολύ 4 guppies
όλος αυτός ο χώρος π έχει για βιολογία θα είναι κατοικημένος? πάμε στην υπερβολή για να είμαστε σίγουροι? όπως και αν προκύψει κάποια γεννα θα με υπερκαλύπτει αυτό το φίλτρο η θα είμαι στα όρια? χρήστο η συσκευασία τι περιέχει ακριβώς?τι extra θα χρειαστώ? το spray bar ποσο μακρύ είναι?θα χωρέσει? ο κύβος είναι 40x40 |
|
||||
|
||||
![]()
με 4 γκαπυ σίγουρα δεν θα έχεις πρόβλημα,
αλλά ξέρεις πόσο γρήγορα τα 4 γίνονται 44 ; δεν θα το πιστεύεις, αλλά και πάλι αποκλείετε να μείνεις μόνο με 4 , μόλις μπουν σε μεγάλο ενυδρείο σίγουρα θα πάρεις και άλλα, και τότε τα 4 θα γίνουν 104 ![]()
|
||||
|
||||
![]()
από ανταλλακτικά δεν θες τίποτα μόνο την ελαφρόπετρα που θα βάλεις (έχει περίπου 2 ευρώ ολόκληρη σακούλα στο πρακτικερ) από μόνο του έχει μέσα στο ένα καλαθάκι μαύρο σφουγγάρι στο δεύτερο ενυδριακο βαμβάκι και το τρίτο είναι άδειο (σε αυτό θα βάλεις την ελαφρόπετρα)έχει και σπρέι μπαρ και ένα σαν ποτηράκι και θα βάλεις όποιο σε βολεύει,εγώ πάντως είμαι πολύ ευχαριστημενος με το 2208
και εγω με γκαπυ ξεκίνησα είχα βάλει 3 αρσενικά και 6 θηλυκά και έφτασα να έχω καμιά 200ρια ψάρια σε 120 λίτρα,χάριζα παντού και δεν τελείωναν,αυτός ήταν και ο λόγος που άλλαξα και την ψαροσυνθεση |
|
||||
|
||||
![]()
το 2208 έχει 2 καλαθάκια,
το ένα το γεμίζεις ελαφρόπετρα , και στο άλλο βάζεις το σφουγγάρι και τη βατα
|
||||
|
||||
![]()
έχει 3 καλαθάκια
------------------------- για να μην γίνει κάνα λάθος εγώ έχω το astro as2208 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xristos : 14-09-16 στις 21:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
οποτε πάμε για τ 2208
ελπίζω να μην τα κάνει άνω κάτω εκεί μέσα τ πίεση π θα έχει.... ευχαριστώ για το χρόνο σας παιδιά! |
|
||||
|
||||
![]()
αυτό μην σε ανησυχεί έχει βανακια που μπορείς να ρυθμίσεις την ροή
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογή φίλτρου | vasiliki | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 08-04-11 14:13 |
Επιλογή Φίλτρου | nitrox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 32 | 31-03-11 00:12 |
επιλογή φίλτρου | nikos1973 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 25 | 23-03-11 21:21 |
Επιλογή φίλτρου | panagiotis265 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 06-04-08 15:49 |
Επιλογή φίλτρου | ramsys | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 04-06-07 09:02 |