|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι πάνω στο τζάμι εννοώ να ψηλώσεις τις γωνίες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυριο θα πάω πίσω την άμμο γιατι ειναι πολυ ψιλή και θα παρω ποιο χοντρή.
Μάλλον θα σε ακούσω αυτή τη φορά και θα παρω μπεζ. |
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα πως σας φαίνεται; Και να παρω άλλες τόσες πετρες και απο την άλλη.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Από την άλλη αν θες φτιάξε πιο μικρό λόφο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tanganyiκας : 13-09-16 στις 18:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Βρε συ γιατί κολάς στο ίδιο μοτιβο σαν τους άλλους ???
Έβαλε κάποιος βότσαλα...άντε όλοι βότσαλα. Σε ποιό βυθό υπάρχει αυτό το πράγμα να μου το πουν και μένα... Την άμμο πως θα την πας πίσω ? Δεν την άνοιξες ? Αν όχι τότε εκτός από μπεζ κοίτα να μην ειναι πουδρα. Όχι πάρα πολύ ψιλή....θα υποφέρεις. Αν θες άκουμε.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γιαυτο θέλω να την πάω πίσω. Γιατι αυτή που πήρα ειναι πούδρα, όχι επειδή ειναι άσπρη. Δεν κολλάω με τους άλλους. Απλά μου αρέσουν και εμενα τα βότσαλα. Δεν ειπα πως ειναι σαν τον βιότοπο τους. ------------------------- Οποτε πρέπει να ξεστήσω; Και μόλις πάρω την άμμο ξανα στήνω τις πέτρες; Δεν μπορώ να ρίξω απο πάνω άμμο και στα πλάγια; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη isidor : 13-09-16 στις 19:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι πρώτα πέτρες και γύρω άμμο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τέλεια. Ευχαριστω και αυριο η συνέχεια.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
240lt νοτιο | Αber | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 6 | 02-08-09 16:55 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |
240lt. Κοινωνικό | Iann_is | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 08-03-08 16:19 |
Rio 240lt | George C | Δίσκοι | 32 | 15-03-07 11:37 |
Νεο ενυδρειο 240lt | GeorgeM | Malawi | 4 | 30-05-06 19:17 |