|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
με διάβασμα και με αργά και σταθερά βήματα είμαι σιγουρος οτι θα εκπληρώσεις τον στόχο σου! καλή συνέχεια και όποτε μπορείς ανέβαζε φωτο! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλή αρχή φίλε μου , (το όνομα σού αν θες ; )
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Καλη αρχη και απο μενα!!!
δεν το ξεκεινας ασχημα μια χαρα σε βλεπω τα εχεις υπολογισει!!! δεδομενων των διαστασεων του ενυδρειου απο κυκλοφωρια οτι και να βαλεις δεν νομιζω οτι θα εχεις καποιο προβλημα. οσο για το αθορυβο τι να σου πω και ο Κινεζικος που εχω δεν ακουγετε οποτε δεν πιστευω οτι θα ειναι προβλημα οποιον και αν παρεις ρεφλεκτομετρο δεν εχει μεγαλη συμασια ολα πανω κατω τα ιδια κανουν απο τεστακια αμωνιες νιτρικα για αρχη αντε και φωσφορικα αλλα στο μελλων θα χρειαστεις και Ca, KH, Mg που ειναι και τα βασικα το μονο που με προβληματιζει ειναι το μεγεθος του ενυδρειου δεδομενου οτι πολυ λιγα ψαρια μπορουν να μπουν σε τοσο λιγα λιτρα και η διακυμανση των στοιχειων μπορει να ειναι ποιο αποτομη απο ενα μεγαλητερο!!! πραγμα το οποιο κανει και δυσκολο το να κρατισεις σκληρα κοραλια οποτε αν θες πες μας μια και τι εχεις σκοπο να βαλεις μεσα απο ψαρια και τι απο κοραλια LPS; SPS; ******; τελος αν και δεν ξερω να σου πρωτινω σκιμμερ ξερω να σου πω οτι καλο ειναι να το εχεις απο την αρχη! |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα παιδια και ευχαριστω για τις απαντησεις..Αρη με λενε και με συγνωμη που δεν σηστηθηκα πιο πριν
![]() φιλε voas με μια γρηγορη ματια για τους jebao pp8 δεν τους βρηκα ξερεις καπου να τους πουλανε απο ελλαδα? τωρα οσο για τον ελεγκτη θερμ τα αλλα ενυδρεια στο σπιτι αυτην την στιγμη εχουνε 26 βαθμους πιστευεις οτι με ενα θερμοστατη μονο τωρα τον χειμωνα δεν θα την βγαλω? δεν λεω οτι δεν θα βαλω αλλα ελεγα να ασχολιθω πιο μετα για αυτα αφου θα μου χρειαστουν το καλοκαιρι..οσο για την αναπληρωση δεν την ανεφερα ακομα γιατι εχω πολλες αποριες που θα τις κανω μετα :P φιλε λεοναρδο οποτε παιρνω και τα υπολιπα τεστακια ας τα εχω απο τωρα..! οσο για τα ψαρια αν μπαινει κατι θα το βαλω..δεν εχω κατι συγκεκριμενο στο μυαλο μου κανα ευκολο κοραλακι και βλεποντας και κανοντας..! θα σας ρωταω εσας και θα μου λετε ![]() οσο για το σκιμερακι οποιος εχει κατι συγκεκριμενο να προτεινει απο ελλαδα με χαρα να τον ακουσω..! αθορυβο να ειναι και θα μπει..! ------------------------- τωρα για την αναπληρωση αν το εχω καταλαβει καλα υπαρχει ενα δοχειο κατω απ το ενυδρειο με νερο οσμοσης και μεσα στο ενυδρειο ενα φλοτερακι που αν πεσει η σταθμη με ενα κυκλοφοριτακι ανεβαζει νερο απ το δοχειο στο ενυδρειο? σωστα τα εχω καταλαβει η τα εχω μπερδεψει? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη revolution1925 : 13-09-16 στις 14:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε Νίκο ωραίος το έπιασα με την αναπλήρωση οπότε βάζω και μια στο πρόγραμμα...
Όσο για τους κυκλοφοριτες έχει τους RW4 με ροή από 500-4000 λίτρα με έναν τέτοιο θα είμαι καλυμμένος πιστεύεις.. Θα χρειαστώ 4000 λίτρα στο 60αρη η τον παίρνω για σιγουριά και τον δουλεύω στην μισή ταχύτητα? ------------------------- Στην ΑΟ flush kit και μονάδα απιονισμου? Θα χρειαστώ η να το πάρω γυμνό το εργαλείο? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη revolution1925 : 13-09-16 στις 17:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
να είσαι καλα αρη!
και με τους rw4 μια χαρα δουλεία θα κάνεις για αρχη και αργότερα βλέπεις! κυκλοφορία ανεβάζεις οσο μπουσταρεις και αν βέβαια επιλέξεις τον δυσκολο δρόμο των σκληρών! και αυτό αργότερα το βλέπεις! α.ο. καλο είναι να μην την "τσιγκουνευτης " γιατι είναι βασικότατος εξοπλισμος αν και αθεατος! και f.kit και μοναδα απιονυσμου και αν μπορείς και ένα οργανο tdshttp://www.a-store.gr/index.php?rout...product_id=611 εχει κοντα στα 25 ευρώ! καλη συνεχεια αρη! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κυβος 50χ50χ60 | george79 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 07-07-16 11:37 |
DIY κυβος για μονομάχο | alkis13 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 50 | 04-07-09 14:03 |