|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα Κώστα, esha2000 στα φυτά για ποιο λόγο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Για απολύμανση.
|
||||
|
||||
![]()
Φοβάμαι πως με esha 2000 θα πρέπει να βάλεις τεράστια δόση, και να το κάνεις αυτό για 2-3 ημέρες
|
||||
|
||||
![]()
Αν το κάνεις σε ενυδρείο 120 λίτρων θες συνολικά 60 σταγόνες σε 3 μέρες, με το μπουκαλάκι βγάζεις 7 φορές το συγκεκριμένο ενυδρείο. Για φυτά όμως που θα τα έχεις στο τάπερ θες 3 σταγόνες για 3 μέρες. Το esha2000 πολύς κόσμος έχω διαβάσει το χρησιμοποιεί μία φορά το χρόνο στο ενυδρείο για γενική απολύμανση και πρόληψη και το κάνω κι εγώ τα 2 τελευταία χρόνια, είναι βιοδιασπώμενο και δεν είναι απαραίτητη η αλλαγή νερού ή ο άνθρακας. Αφού ο φίλος όμως βρήκε υπερμαγγανικό κάλιο είναι οκ, απλά πρότεινα το esha2000 γιατί πέραν από πολυφάρμακο είναι και απολυμαντικό φυτών και ψαριών.
|
|||
|
|||
![]()
Καλά έκανες και το έγραψες Κώστα γιατί δεν ήξερα για αυτή τη χρήση, θα προγραμματίσω να το βάλω σε επόμενη αγορά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δύο φορές που έβαλα στη γεννήστρα αβγά από γατόψαρα φούκιασαν, την τρίτη που έβαλα το esha2000 δεν φούκιασε ούτε 1! Καλό είναι επίσης και για την προσαρμογή ψαριών, γενικά όπως σου είπα είναι πολυφάρμακο, καλό είναι να υπάρχει στο ράφι για παν ενδεχόμενο, ούτε 4 ευρώ δεν είναι η τιμή του.
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Απολύμανση έκανα με υπερμαγγανικό κάλιο το οποίο μάλιστα το βρήκα αρκετά εύκολα σε φαρμακείο. Αφού βρήκα και ήταν φτηνό πήρα αρκετές δόσεις οπότε θα έχω για καιρό
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ένα απλό αντίο.... | LEON13 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 9 | 05-05-12 00:45 |
απλό μεσογειακό | karxarini | Μεσογειακό | 12 | 01-09-10 12:49 |
Στρώσιμο απλά με νερό;;; | exelix | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 11-04-10 00:55 |