|
|
||||
|
||||
![]()
Σωστα Σπυρο , αλλα το ξερεις πως ελαχιστα fancy θα φτασουν 20-25 ετων..και φυσικα για τον λογο που ειπες..
Και πιθανον να βγαλουν προβλημα την κυστη. Φυσικα ,χρυσοψαρα ειναι , το γονιδιο το εχουν..κανεις δεν μπορει να σου πει οτι δεν θα πανε 30 η 40 ετη.. Κατι ομως που ειναι εξαιρετικα δυσκολο... Τελος παντων , οπως και να χει το συγκεκριμενο ψαρι ειναι νεαρο και ειναι κριμα που εβγαλε προβλημα στην κυστη του τοσο νωρις. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΥΓ Ειναι και θεμα γεννετικο παντως να ξερουμε. Μπορουσε να συμβει ακομα νωριτερα. .
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ήξερα ότι τα χρυσόψαρα ζουν τόσο πολύ γι αυτό έριξα την ιδέα της γήρανσης, αλήθεια επί τη ευκαιρία που μπορούμε να βρούμε το προσδόκιμο ζωής των ψαριών; Στο seriously fish έψαχνα για την ηλικία των cherry barb αλλά δε λέει κι έχω ήδη ένα απ αυτά 8 χρόνια, τη "γριά" όπως τη λέω.
|
|||
|
|||
![]()
Λυπάμαι πραγματικά κύριε Τάκη. Κάνατε ότι μπορούσατε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τη Κυριακή κανόνισα να έρθει ο φίλος μου να κάνουμε ευθανασία στο ψάρι.
Θα προσπαθήσουμε να το ανοίξουμε, θα ανεβάσω φωτογραφίες,ίσως και βιντεο
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πρέπει να γίνει Αρτεμησία,
η πλευρά που ακουμπάει στο βυθό έχει γίνει μια μεγάλη πληγή, βασανίζεται το ψάρι ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Oranda κολυμπάει ανάποδα | moradin | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 6 | 29-01-16 15:20 |
Black moor | eleniko | Χρυσόψαρα | 9 | 22-11-12 12:45 |
Black moor ? | aldus | Χρυσόψαρα | 7 | 21-11-09 00:32 |
Black Moor | Marios-cy | Χρυσόψαρα | 17 | 24-11-07 00:15 |
Black Moor Ερωτήσεις... | qstavrosq | Χρυσόψαρα | 5 | 31-05-06 07:26 |