|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Κλεόβουλε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Εάν βάλω τρίτο είδος θα βάλω ιώδια, αλλά με απασχολεί ο παρόμοιος χρωματισμός των θηλυκών με τα hongi. Σίγουρα δεν θα υβριδίσουν?
|
|
||||
|
||||
![]()
hongi με iodo ειχα μαζι για κατι χρονια..δεν ειδα ποτε πιθανοτητα υβριδισμου(οχι οτι δεν υπαρχει)..
|
|
|||
|
|||
![]()
ΟΚ εάν δεν υβριδίζουν πιθανότατα θα βάλω ιώδια. Μήπως υπάρχει καμία άλλη εναλλακτική με είδη με παρόμοια χρώματα? Μου αρέσουν πολύ τα είδη ΟΒ.
Υ.Γ. Τα saulosi μου μάλλον? είναι καθαρά. Θα κάνω παρουσίαση μόλις ολοκληρωθεί η σύνθεση. |
|
||||
|
||||
![]()
Αν πρέπει να διαλέξεις κάποιο ΟΒ θα πρότεινα τα Labeotropheus (τα θηλυκά 3+) αλλά όχι σε συνδυασμό με μικρόσωμα είδη όπως τα saulosi. Ίσως με ιώδια, ασέϊ, callainos, flavus....
|
|
|||
|
|||
![]()
Κατέληξα, θα συνδυάσω τα saulosi και τα hongi μου (τα έχω καιρό) με ένα χαρέμι iodotropheus. Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶μμος θαλάσσης σε ενυδρείο malaui! | NickLad | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 05-02-16 12:26 |
300άρι με τι;;;; | Dimitris_Batman | Malawi | 1 | 23-06-11 14:12 |
Σύνθεση σε 300άρι με αφρικάνες | medoc30 | Malawi | 8 | 25-02-06 00:24 |