|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
κατα αρχη να σε ευχαριστησω για τις συμβουλες σου περνω την ευκαιρια και ρωτω
ποτε πρεπει κατα την γνωμη σου 1. να βαλω τον βραχο δεν ξερω εαν πρεπει να στρωσει το ενυδρειο πρωτα???? 2. μου εχουν πει οτι καποια ψαρακια λογο ζωντανου αραγωνιτη μπορω να βαλω σε 7-10 μερες( παιδια σπιτι και η εικονα ενος αδειου ενυδρειου τα απωθει τι μπορω να βαλω και ποτε>?????? 3. περιπου το κοστος ζωντανου και νεκρου βραχου?? 4. απο που ψωνιζω???? 5. ψαρακια reef safe ποια?????? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kosa11 : 14-01-06 στις 10:19 |
|
|||
|
|||
![]()
προσπαθω να ρυθμισω το σκιμμερ γιατι μου ανεβαζει νερο ειναι το rizm της red sea καμια βοηθεια???
|
|
||||
|
||||
![]()
τι εννοεις σου ανεβαζει νερο?
δεν παιρνει ρυθμισεις αυτο, κατι αλλο θες να πεις μαλλον... |
|
|||
|
|||
![]()
αντι να γεμιζει αφρο μου ανεβαζει νερο και σε μιση ωρα γεμιζει
|
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη δεν κανει φυσσαλιδες μεσα στο κυριως σωμα???
αν κανει τοτε βρισκει κατι βρωμικο και το διωχνει... σε 3-4 γεμισματα θα κοψει. το σκιμμερ το βαλες απο το κουτι να δουλεψει με τη μια? θελει μια προ-διαδικασια πρωτα... πλυσιμο με πολυ ζεστο νερο να φυγουν τυχον λαδια. δες αν εχει κουμπωσει καλα η αντλια επισης.θελει μιση στροφη για να κουμπωσει. |
|
|||
|
|||
![]()
ολα αυτα εχουν γινει
φυσαλιδεσ ναι γεμιζει το κυριο σωμα καποιοσ μου ειπε να μειωσω την παροχη του νερου εχει ρηθμιστη αλλοσ την παροχη αερα δεν εχει ρηθμιστη ειναι καλο αυτο το σκιμμερ?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kosa11 : 15-01-06 στις 12:15 |
|
||||
|
||||
![]()
εχει απο πανω μια βανα η οποια αυξομειωνει την εισαγωγη νερου στο σκιμερ.
οταν ειναι σε ευθεια ειναι φουλ και οσο το γυρνας κοβει. παιξε λιγο και με αυτο. τωρα οσον αφορα στο αν ειναι καλο η οχι... θαλεγα μαλλον οχι. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|