|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το stratum το έγραφε, αλλά θα μπορούσε να είχε και άλλα υλικά. Χωρίς ερώτηση ποτέ δεν ξέρεις.
Αφού όλα τα άλλα ακούγονται εντάξη, η λίπανση φταίει λογικά. Θα πήγαινα τις δόσεις στο 1/3 για αρχή, μετά από 2 αλλαγές 50% για να έρθουν τα νιτρικά κάτω από 10ppm και με μετρήσεις πριν και μετά την λίπανση κάθε φορά, για 1-2 βδομάδες μέχρι να βγάλεις άκρη ![]()
|
||||
|
||||
![]()
οριστε νομιζω βρεθηκε ο υπαιτιος για τα νιτρικα.κοψε να ριχνεις νιτρικα η μαλλον μετρα μεχρι να καθορισεις την δοση που χρειαζεται το ενυδρειο σου, για την EI θελεις 20-25 νιτρικα, κοβεις να ριχνεις νιτρικα μετρας μετα απο 2-3 μερες βλεπεις ποση καταναλωση σε νιτρικα εχεις και αναπροσαρμοζεις την δοση.δεν ειναι δυσκολο
|
|
|||
|
|||
![]()
Μια χαρα παιδια , το επιασα !
Οποτε φτιαχνω καινουργιο μειγμα απο το λιπασμα και απο το φακελακι που λεει Potassium nitrate βαζω μικροτερη δοση .... Λετε να εχω προβλημα με ελλειψη Ποτασιου ? |
|
||||
|
||||
![]()
πρεπει να κρατας σταθερες ποσοτητες απο τα μειγματα σε καθε παρασκευη!τι θα εκανα εγω θα μετρουσα νιτρικα σημερα αν ειχα 25 και πανω δεν θα εριχνα τιποτα απο νιτρικα.μετα απο 3 μερες θα ξαναμετρουσα αν ειχα 10 θα εριχνα 2 ml νιτρικα.καπως ετσι μεχρι να καθορισω την δοση που δουλευει καλυτερα,μετα ειναι τυφλοσουρτης
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι απλα το θεμα ειναι οτι τα μειγματα που φτιαχνω ειναι ενα Micro και ενα Macro τα οποια παρασκευαζονται ως εξής
¨ Macro Solution Mix, Shake & Leave to Dissolve Overnight:
Mix, Shake & Leave to Dissolve Overnight:
Εγω απλα ελεγα στο macro να βαλω 2 ή 3 κουταλιες Potassium Nitrate |
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα εγω απο τετοια λιπασματα δεν ξερω και πολλα τα βαζω ξεχωριστα οποτε μπορω και το ελενχω καλυτερα αλλα κανε αυτο που λες και μετρα κοψε την δοση στο μισο απο οτι βαζεις γενικα με την λιπανση μετρας τουλαχιστον νιτρικα και αναπροσαρμοζεις μεχρι να πας εκει που θες.τα υπολοιπα στα δειχνουν τα φυτα
|
|
|||
|
|||
![]()
Οκ το επιασα .....
Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια ...θα σας ενημερωσω για τα αποτελεσματα ! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερώτηση AQUAEL SHRIMP SET 30 ή Fluval Ebi 30 ή Fluval Flora 30lt | aquadann | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 09-06-14 14:10 |
καθαρισμα ενυδρειου | silia | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 28 | 30-08-11 09:05 |
καθαρισμα του βυθου...υποστρωματος | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 10-08-09 14:27 |
καθαρισμα βαρελιου | nikitasp | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 28-10-07 15:04 |
moonstone-καθαρισμα | steady | Malawi | 5 | 14-01-07 22:27 |