|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
300 λιτρα το ενυδρειο...θερμοκρασια δωματιου μιας και δεν εχω βαλει τον θερμοστατη να δουλεψει λογω ..ζεστου χωρου..φιλτρο εσωτερικο απο μαμα juwell..εξωτερικο rena xp3..τεστ jbl υγρα...αλλαγη νερου καμμια εως τωρα
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε τη μεγάλη αλλαγή , βάλε τροφή και μέτρησε πάλι.
Η υψηλή θερμοκρασία, 27-30 επιταχύνει πολύ την ανάπτυξη βιολογίας
|
|||
|
|||
![]()
παιζει τωρα χωρις θερμοστατη να εχω πανω απο 30-32...να αλλαξω νερο η να περιμενω λιγο ακομη μηπως βρισκομαι στο τελος του κυκλου?
|
|
||||
|
||||
![]()
Να αλλάξεις νερό, το φρέσκο βοηθάει την βιολογία,
μπορεί να έχει μείνει στάσιμη γιατί δεν κάνεις αλλαγές. Στο στρώσιμο οι αλλαγές κάνουν καλό, αρκεί να αναπληρώνουμε την αμμωνία. με τροφή ή με καθαρή αμμωνία
|
|||
|
|||
![]()
καθαρη αμμωνια ποτε δεν εχω χρησιμοποιησει....δεν το γνωριζω το αντικειμενο
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς αντι για τροφή να βάζεις καθαρή αμμωνία που θα βρεις σε φαρμακείο
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=89293 Προσωπικά με βολεύει η αμμωνία γιατί μπορώ να υπολογίσω εύκολα τη ποσότητα και άρα τη περιεκτικότητα στο νερό. Χοντρικά 1 ml αμμωνία 25% ανά 100 λίτρα νερό η περιεκτικότητα γίνεται περίπου 3-4ppm ![]() αν με αυτή τη περιεκτικότητα μηδενιστούν αμμωνία και νιτρωδη σε 24 ώρες , τοτε το φίλτρο είναι έτοιμο
|
|||
|
|||
![]()
λες να το δοκιμασω ε...?....για να δουμε...σ ευχαριστω για την βοηθεια
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|