|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Είσαι σε καλό δρόμο...
Για πες μας μερικά πράγματα πως σκέφτεσαι να τοποθετήσεις - χρησιμοποιήσεις την υπερχείλιση ;;;
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
http://gmacreef.com/herbie-overflow-...method-basics/ ![]() Στην ουσία από το μαύρο κουτάκι με το κτενάκι μαζεύουμε το νερό, που περνά μέσω της τρύπας 40μμ στο εξωτερικό κουτάκι. Εκεί έχουμε 2 σωλήνες 1ας ίντσας. Τη μία τη στραγγαλίζουμε ώστε να πετύχουμε ακριβώς τη ροή που δίνει η αντλία. Έτσι είναι τελείως αθόρυβη. Την άλλη (που είναι ψηλότερα) τη χρησιμοποιούμε ως emergency αν κάτι στραβώσει στην πρώτη ή δεν προλάβει να διώξει όλο το νερό. Θα στείλω και φωτό όταν με το καλό τη συνδέσω, καθώς και σχόλια αν πετυχαίνει αυτό που ελπίζω. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλό φαίνεται.
Περιμένουμε με ανυπομονησία.....και όχι μόνο 1 φωτό...... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εχω μείνει πίσω, οπότε γιαυτό δεν έχουμε ενημέρωση. Για την ώρα έχω την υπερχείλιση και την κοιτάω.
Είχα φάει κόλλημα με το closed loop, αλλά μάλλον είχες δίκιο samian από την πρώτη στιγμή το είπες, και τελικά θα το εγκαταλείψω. Οπότε είμαι σε φάση να παραγγείλω τα τζάμια. Μάλλον θα το κολλήσω εγώ γιατί από μαγαζί είναι +200. Το κοίταξα κι αυτό γιατί έλεγα να αποφύγω τη μανούρα αλλά μάλλον θα το κάνω. |
|
|||
|
|||
![]()
Αν δεν έχεις ξανά κολλήσει καλό θα ήταν να βρεις κανένα παιδί να το κολλήσετε παρέα .
Κάποιος θα είναι πρόθυμος. Απο25 μέχρι 30 θα είμαι Αθήνα άμα θες και δεν βρεις να το κολλήσουμε παρέα . |
|
||||
|
||||
![]()
Για κόλλημα και εγώ μέσα αν θες ένα χέρι βοηθείας
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστώ Σάκη και Κώστα για την προσφορά σας για βοήθεια.
Στην εποχή που ζούμε, που όλα έχουν ένα αντάλλαγμα να συναντά κανείς ανθρώπους που δεν σε ξέρουν και προσφέρονται να βοηθήσουν είναι το λιγότερο μια ευχάριστη έκπληξη. Ειλικρινά συγκινήθηκα με τον αυθορμητισμό και τον αλτρουϊσμό που την προσφέρετε (τη βοήθεια). Συγνώμη για το μπακαλιάρο. Θα ενημερώσω όταν παραλάβω τα τζάμια. |
![]() |
Tags |
μεσογειακό |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μεσογειακό.......πως??? | vagosxxx | Μεσογειακό | 5 | 22-02-09 10:31 |
μεσογειακό | 525 | Μεσογειακό | 17 | 05-11-04 17:24 |