|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι, όπως τα λέει ο Γιάννης Νίκο,
το καλοκαίρι 25 , το χειμώνα 14-15. Θα ρυθμίσω θερμοκρασίες και δεν θα βάλω θερμαντήρες ; δεν στέκει. Δεν είναι σαν τους δισκους, εδώ έχουμε τουλαχιστον 10 βαθμους διαφορά Χειμώνα Καλοκαιρι
|
||||
|
||||
![]()
πολυ σωστα!
εσυ δεν εχεις ανεμηστηρακια , που να μας καταλαβεις ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα το πρωί η θερμοκρασία στα ενυδρεία της ταράτσας είχε πέσει στους 24.
Νίκο αν είχα τους θερμαντήρες τώρα θα είχαν ανάψει αφού έχω τους STC στους 25. Και μια που η θερμοκρασία ήταν στους 24 , έβαλα και τους STC στους 24 , για να μην ανέβει πιο πάνω
|
||||
|
||||
![]()
27,1 σήμερα το πρωί πριν πάω δουλειά.
Την ημέρα με τον STC φτάνω μέχρι 27.7. Ξεσκονίζονται οι θερμαντήρες σιγά σιγά. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
26.4 το πρωί όταν ξύπνησα και παραμένει εκεί. Θερμαντήρα θα βάλω μόνο όταν φτάσω στους 24.
|
||||
|
||||
![]()
24.8 στα γαριδαδικα... ζαχαρη
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ![]() 2. Μάλλον... έχεις δίκιο.- ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τίποτα δεν θα γίνει βρε Νίκο, αλλά αφού δεν πρόκειται να λειτουργήσουν, γιατί να τους έχω στη πρίζα ;
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί... ΔΕΝ υπάρχει ουσιαστικός λόγος, να τους βγάλεις (τελικά)... τόσο απλά.-
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μη το λέτε, μιλάμε για ηλεκτρονικά - ηλεκτρικά δηλαδή stc κι η αντίσταση, ποιος μου λέει (και μου χει συμβεί) ότι δεν θα κολλήσει το ρελαί στον ελεγκτή ή η ο θερμοστάτης στην αντίσταση; Προσωπικά την αντίσταση απ το Μάη μέχρι και τον Οκτώβρη περίπου την έχω εκτός πρίζας, τώρα θα μου πεις μπορεί και το χειμώνα να κολλήσει, δεν αντιλέγω αλλά το χειμώνα λόγω χαμηλών εξωτερικών θερμοκρασιών θα αργήσει να ανέβει η θερμοκρασία στο ενυδρείο και θα προλάβεις την ψαρόσουπα, το καλοκαίρι όμως;
|
||||
|
||||
![]()
Πεστα Κώστα, γιατί αν τα πω εγώ θα γίνω κακός
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνω με τον Κωστα ..
Κι εγω γι αυτο τους βγαζω , για την "κακια" την ωρα. Για τιποτε αλλο... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απο θερμοκρασιες πως παμε? | maikl | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 08-06-11 13:39 |
σαν σημερα!!!!!! | mpampi19 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 07-02-11 21:09 |
Τα Νεα (χθες και σημερα) | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 20 | 10-05-10 14:29 |
Frontosa και θερμοκρασιες... | sarevock | Tanganyika | 2 | 02-01-09 20:36 |