|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Νικο κι εγω τους βγαζω (στα ενυδρεια εσωτερικου χωρου) , φανταζομαι για τον ιδιο λογο με τον Τακη..
Λογο στραβης... Αν τρελαθει ο αισθητηρας του stc θα το βρασει το ενυδρειο , αν ειναι και καλοκαιρι , πανε ολα.. βεβαια μπορει και να το ψυξει , αναλογα την τρελα του ![]() αν ειναι νεος ο αισθητηρας , οντως δεν υπαρχει λογος Δυστυχως σε εξωτερικου χωρου , ειναι απαραιτητος και το καλοκαιρι και δεν βγαινει |
|
||||
|
||||
![]()
ΔΕΝ γνωρίζω περί STC (εν ανάγκη... "ξηλώστε" τους ΑΝ είναι αναξιόπιστοι)...
μιας όμως και μιλάς για "στραβές"... το να βλέπεις τα ψάρια να τα έχουν "παίξει" και να ψάχνεις το γιατί αλλά να ΜΗΝ έχεις πάρει χαμπάρι ότι... έχει μπει Οκτώβριος και ξέχασες να βάλεις το θερμαντήρα στην πρίζα... το έχω δει με τα μάτια μου, κάμποσες φορές. Οι δικοί μου ήταν και είναι χειμώνα-καλοκαίρι... στην "θέση" τους.- ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Νομίζω απάντησα ήδη... στο μεσοδιάστημα.- ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Diskus fan : 06-09-16 στις 01:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Νικο αυτο που λες αποκλείεται, δεν ξεχνιούνται αυτά, δεν είναι όλα στον αυτόματο, πάντα παρατηρώ τις θερμοκρασίες
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα ειναι Νικο.. ο αισθητηρας ομως σε 1-2 χρονια μπορει να την ακουσει..
Δεν ξεχνιεται τιποτα... δεν εχω το ενυδρειο για στολιδι στο σαλονι μου.. οι θερμοκρασιες ρυθμιζονται στον stc αναλογα την εποχη. |
|
||||
|
||||
![]()
Οι απαντήσεις σας ΔΕΝ με κάλυψαν προσωπικά... για την "ορθότητα" του λόγου.-
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι, όπως τα λέει ο Γιάννης Νίκο,
το καλοκαίρι 25 , το χειμώνα 14-15. Θα ρυθμίσω θερμοκρασίες και δεν θα βάλω θερμαντήρες ; δεν στέκει. Δεν είναι σαν τους δισκους, εδώ έχουμε τουλαχιστον 10 βαθμους διαφορά Χειμώνα Καλοκαιρι
|
||||
|
||||
![]()
πολυ σωστα!
εσυ δεν εχεις ανεμηστηρακια , που να μας καταλαβεις ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απο θερμοκρασιες πως παμε? | maikl | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 08-06-11 13:39 |
σαν σημερα!!!!!! | mpampi19 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 07-02-11 21:09 |
Τα Νεα (χθες και σημερα) | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 20 | 10-05-10 14:29 |
Frontosa και θερμοκρασιες... | sarevock | Tanganyika | 2 | 02-01-09 20:36 |