|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το <5 νιτρικα ειναι πολυ καλο, απλα δεν συναδει με τις υπολοιπες πληροφοριες. Τσεκαρε και με αλλο τεστ γιατι αν ειναι λαθος η μετρηση, μπορει να ξανασυμβει και με αλλα ψαρια. Ακομα και σωστη να ειναι ομως (πχ με πολλα φυτα) Το 15% δεν φρεσκαρει το νερο οσο πρεπει σε τοσα λιτρα με τοσα ταισματα και τοσα ψαρακια. Υπαρχει μια παραμετρος(ORP) που δεν μετραμε οι περισσοτεροι και χωρις αλλαγες νερου αυτη η παραμετρος "χαλαει" ολες τις αλλες μετρησεις ακομα κι αν ειναι καλες.
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο Καλησπέρα
![]() Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατι δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με αυτα τα ψάρια .... απλά συμφωνω με αυτο που σου έγραψε ο Σπύρος, δες μήπως έχει καποιος φίλος-γνωστός τεστ μετρησεων άλλης εταιρείας για να τσεκάρεις αν τα τέστ σου μετράνε σωστά ![]() Ευχομαι να είναι το τελευταίο .
|
|||
|
|||
![]()
δυστυχώς το ψαράκι κατέληξε
![]() ![]() ![]() δεν ξέρω τι ακριβώς έφταιξε αλλά ξεκίνησε κ τελείωσε πολύ γρήγορα. το τάισμα 2-4 φορές την ημέρα είναι ελάχιστη τροφή που καταναλώνεται σε 5-10 δευτερόλεπτα. αν ήταν θέμα νιτρικών θα ήταν τόσο ραγδαία η επιδείνωση ? δεν θα έπρεπε να επηρεαστούν κ τα υπόλοιπα ψαράκια ? η τροφή που έπεφτε ήταν ελάχιστη τις 20 μέρες που έλειπα κ άρχισα να παραταΐζω από το Σάββατο που επέστρεψα. υπάρχει περίπτωση η απότομη αύξηση να προκάλεσε κάτι τέτοιο ? χρησιμοποιώ τα τεστ της συγκεκριμένης εταιρίας από την μέρα που ξεκίνησα το στρώσιμο. αυτό που έχω τώρα είναι το τρίτο σετ για μέτρηση νιτρικών κ το άνοιξα πριν κανα δίμηνο. μέχρι τώρα αν κ δεν το έχω συγκρίνει με άλλο τεστ φαίνεται πως είναι αξιόπιστο. θα προσπαθήσω να βρω κ κάποιο άλλο για την σύγκριση. τα endler's είναι ψαράκια που λερώνουν ελάχιστα κ αυτό ήταν πρόβλημα εξ'αρχής για τα φυτά γι'αυτό κ άρχισα την λίπανση. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναγνώριση προβλήματος | mobar78 | Αλγες (Φύκη) και προβλήματα φυτών | 12 | 09-07-16 11:07 |
sos υποψία ick | CHRIS4204 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 09-12-08 13:22 |
Εκτίμηση προβλήματος | Juan | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 31-10-05 19:00 |
υποψία ασθένιας | gemini_str | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 12-07-04 15:51 |