|
|
||||
|
||||
![]()
Από ότι βλέπω έχει ξαπλώσει, κάπως έτσι, σωστά;
![]() Αυτό είναι από ένα παλιό θέμα στο gab δες: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=66587 Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A7-30HC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Επίσης , το φίλτρο σου είναι ανεπαρκές. Χρειάζεται ένα εξωτερικό που να έχει χώρο για βιολογικά υλικά. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A7-30HC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Ή κατάσταση του ψαριού σου είναι κρίσιμη θα πρέπει να το απομονωσεις σε καραντίνα μην τυχόν αν είναι από αρρώστια κολλήσουν και τα άλλα. Θα πρέπει να μπει και κάποιος πιο έμπειρος και να σου πει. Εγώ υποψιαζομαι: hexamita, τα έξωπαράσιτα chilodonela, Trichodina, costia . Για το hexamita (που προκαλεί την ασθένεια whole in head) υπάρχουν πολλά φάρμακα στο εμπόριο όπως το EsHa hexamita, ή το tetra medica hexa ex. Για τα υπόλοιπα υπάρχει το EsHa 2000 . Επίσης μπορεί να είναι dropsy, το οποίο αντιμετωπίζεται με sera bactopur και το παραπάνω . Ελπίζω να βοηθήσω όσο το δυνατόν. Θα πρέπει να μπει όμως σύντομα κάποιος πιο εμπειρος Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A7-30HC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Fishermen1234 : 05-09-16 στις 14:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
το ψαράκι μπήκε σε καραντίνα αλλά δε νομίζω ότι θα επιβιώσει.
ενίοτε κολυμπάει, φτάνει στην επιφάνεια, τσιμπάει τροφή αλλά τον περισσότερο χρόνο είναι στον βυθό κ απλά αναπνέει γρήγορα. καμιά φορά γέρνει λίγο αλλά σε καμία περίπτωση όπως αυτό της φωτογραφίας. από την γενικότερη συμπεριφορά του, από χθες που το παρατηρώ, φαίνεται σαν να μην έχει δυνάμεις. όταν κολυμπάει όμως το κάνει αρκετά δυναμικά. ανεβαίνει γρήγορα μέχρι την επιφάνεια, κάνει μερικές βόλτες κ μετά κατεβαίνει πάλι στο βυθό. η βιολογία του φίλτρου μου κρατάει μηδενισμένα αμμωνία/νιτρώδη/νιτρικά ακόμη κ μετά από 20 μέρες χωρίς αλλαγή. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναγνώριση προβλήματος | mobar78 | Αλγες (Φύκη) και προβλήματα φυτών | 12 | 09-07-16 11:07 |
sos υποψία ick | CHRIS4204 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 09-12-08 13:22 |
Εκτίμηση προβλήματος | Juan | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 31-10-05 19:00 |
υποψία ασθένιας | gemini_str | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 12-07-04 15:51 |