|
|
||||
|
||||
![]()
Πονάν' μωρέ τα παληκάρια;;;
![]() Ευχαριστώ Σάκη!!! |
|
|||
|
|||
![]() ![]() πονάνε αλλά δεν μιλάνε ... Καλή συνέχεια .... |
|
||||
|
||||
![]()
γιαννη σιδεροκέφαλος φιλε!
καλούς απογόνους και να είστε παντα ευτυχισμένοι και αγαπημένοι! ------------------------- πως είναι η ζωη στο ρεεφ μετα τον γάμο? εχεις κανει τπτ μετρήσεις? καμία φωτο να χαζέψουμε λιγο? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 04-09-16 στις 23:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολυ!
Η ζωή στο reef, μετα το γάμο, συνεχίζει με τον ίδιο ρυθμό 1. Δε σκοτίζω τη σύζυγο με διαδικασίες - που κι εγώ δε θέλω να τις κάνει άλλος 2. Ψάχνω για κάποιες προσθήκες - που απο τα μαγαζιά δε λενε να με εξυπηρετήσουν ικανοποιητικά... Ευτυχώς εδω το έταιρον ήμισυ συμμετέχει με ενδιαφέρον και προθυμία μιας και περνά πολλές στιγμές χαζεύοντας τα νησάκια μας!!! Ρουτίνες κλπ θα ανεβάσω απο το απόγευμα, φρέσκιες, μιας και είναι η προγραμματισμένη μέρα σήμερα. |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία πραγματα !
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα γιαννη!
μήπως μας χρωστάς μερικές φωτο? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χρωστάω...
Παραθέτω ένα γενικό πλάνο, για μερική εξόφληση... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το δικό μου reef ενυδρείο. | alexx | Reef | 202 | 31-05-14 07:04 |
Το δικό μου ενυδρείο. | DaltonGR | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 10-10-10 23:58 |
Γεννητούρια και στο δικό μου ενυδρείο | egohome | Ζωοτόκα | 10 | 19-02-09 09:38 |
Να και το δικό μου... | caverman | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 04-07-06 08:09 |
Το δικό μου ενυδρείο | yiobi | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 10-02-04 18:32 |