|
|
||||
|
||||
![]()
Πρώτον καλορίζικα δεύτερον καμία φροντίδα για τα μικρά γιατί θα γίνει χαμός .
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για αρχη ομως λεω να αποφασισει η τυχη, για να μην πω φυση, γιατι σε ενα ενυδρειο 45 λιτρων μονο η φυση δεν αποφασιζει, για το ποιοι θα επιζησουν.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
μιχαλη στο δικο μου ενυδρειο (100 λιτρα) με τα oceleatus (7 συνολο 3 αρσενικα +4 θυληκα ) 2 χρονια εβλεπα συνεχεια μικρα και ποτε δεν ειχαν ζησει πανω απο 10 μερες .
τελος του χρονου εβαλα μια θυληκια με τα μωρα (5-6 ειναι F2 μαλιστα για να ευλογουμε τα γενια μας ![]() ![]() ![]() ![]() οποτε μαλλον σε βλεπω για μεταφορα των μικρων για να ζησει κανενα,,, |
|
||||
|
||||
![]()
θα το εχω υπ'οψη μου.
ο διονυσης σε τι ενυδρειο τα ειχε και εκανε γεννες? για πες μας οβελιξ!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
...
|
||||
|
||||
![]()
Κοντά στα 60 λίτρα ,δεν θα σου πειράξουν μικρά ποτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα αλλά όταν μεγαλώσουν και με έλλειψη χώρου θα χάνεις τα περίσσια αρσενικά και κάποια από τα θηλυκά .
Απλός στο ενυδρείο συνήθως δεν γενναγανε όλα μονό 2 συγκεκριμένες θηλυκές. |
|
||||
|
||||
![]()
Πρεπει να εχουν επιζησει 3 στο μεγεθος της φωτο, εκτος και αν κρυβονται συνεχεια και βλεπω μονο 2-3 συνεχεια.
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Neolamprologus multifasciatus - αναγνωριση φύλου | mikenuke | Tanganyika | 6 | 12-01-06 14:01 |
Θανατοι σε species tank w/multifasciatus neolamprologus | mikenuke | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 04-05-05 16:58 |
Firemouth Cichlid - ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ | vagos1 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 20 | 26-06-04 19:40 |