|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πραγματι,ετσι ειναι...αν το κανεις χωρις να βιαστεις εχεις λιγοτερες πιθανοτητες να γεμισεις απο αλγη.....ολα με μετρο,και σιγα-σιγα.
|
|
||||
|
||||
![]()
υπάρχει κάποιος εμπειρικός κανόνας???
εγώ σκέφτομαι να αυξάνω 15 λεπτά καθημερινά ξεκινώντας από την μέση της μέρας. δηλαδή... την πρώτη μέρα να ανάψω για 15 λεπτά μετα από 5 ώρες που ανάβει η πρώτη. την δεύτερη μέρα να ανάψω για 30 λεπτά μετά από 4ώρες και 45 λεπτά που ανάβει η πρώτη. την τρίτη μέρα να ανάψω για 45 λεπτά μετά από 4ώρες και 35 λεπτά που ανάβει η πρώτη. ............................... Μήπως βιάζομαι? και πρέπει να πηγαίνω ανά τρεις μέρες?
φιλικά, Γιώργος 120lt Fishes:: 2xBlue Gourami | 12xHarlequin |4xPakistan Loach (YoYo) | 3xHillstream Loach | 1xAncistrus| Plants:: Hygropfila Polysperma | Cryptocoryne Wenditii | Cryptocoryne Willisii | Limnophila Sessiliflora | Anubias Barteri | Egeria Densa | |
|
|||
|
|||
![]()
Και γιατι δεν βάζεις μια 25αρα Gro Lux (75 cm)?
|
||||
|
||||
![]()
δεν βρηκά δυστυχώς...
και θέλω να πάω σιγά σιγά μην φορτωσω ξαφνικά με φώς και γεμίσω άλγη...... Τελευταία βλέπω εφιάλτες ότι έχω αλγη και δεν μπορώ να την απομακρύνω, δεν θέλω να το ζήσω και στον ξύπνιο μου αυτό. ![]() ![]()
φιλικά, Γιώργος 120lt Fishes:: 2xBlue Gourami | 12xHarlequin |4xPakistan Loach (YoYo) | 3xHillstream Loach | 1xAncistrus| Plants:: Hygropfila Polysperma | Cryptocoryne Wenditii | Cryptocoryne Willisii | Limnophila Sessiliflora | Anubias Barteri | Egeria Densa | |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Eπιλογή λάμπας Τ5 | george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 37 | 18-11-05 00:03 |
Ξεκινάει στρώσιμο, βοήθεια επιθυμητή. | mmbuna | Malawi | 22 | 02-03-05 17:44 |
προσθήκη άλατος | gkagad | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 06-09-04 12:29 |