|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μέτρια με σταγόνες sera και tds meter που μου έβγαλε 380 tds..το φως δεν νομίζω ότι είναι χαμηλό είναι σχεδόν 1.6w/l
|
||||
|
||||
![]()
πως ειναι 1,6 βατ ανα λιτρο?εκτως αν καταλαβα καλα εχεις 2 η τρεις? λαμπες των 54 βατ
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω που εχω γρασιδι eleoharis parvula στα 300 λιτρα εχω 6 χ54w λαμπες να φανταστεις.
Θελει φως το γρασιδι εμενα η parvula ηταν πολυ ταλαιπωρημενη και παει αργα ενω σε μια πλευρα εχω monte carlo παει σφαιρα. Το 1,6l/w πως το εβγαλες??????
|
||||
|
||||
![]()
Εγω ειδα 2 χ 54 βατ να γραφεις... Ποσες εχεις;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι συγνώμη λάθος μου είναι Γ—2 η κάθε λάμπα άρα 2 plant και 2 dayligth
αρα 4Γ—54watt ------------------------- Δεν ξέρω γιατί αλλά το σύμβολο επί το βγάζει σαν Γ
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tetrakis : 02-09-16 στις 00:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αυτές είναι και οι φωτογραφιες
|
||||
|
||||
![]()
Αν θεωρήσουμε ότι τα 360 λίτρα είναι μεικτά τα καθαρά είναι λιγότερα άρα έχεις πάνω από 0.7watt/lt. το οποίο είναι αρκετό αλλά δεν ξέρω τι ύψος έχεις, για βάλε τις διαστάσεις του ενυδρείου σου αν μπορείς. Δυστυχώς δεν μπορώ να καταλάβω τι άλγη είναι απ τις φωτό οι οποίες πάλι δεν είναι διαφωτιστικές, τριχοειδής είναι και gsa στα τζάμια; Απ τη λίπανση ακολουθείς πιστά τις οδηγίες του; Μπορείς να μας βάλεις εδώ στα 5ml καθημερινά που ρίχνεις τι πέφτει από συστατικά σε ppm;
|
||||
|
||||
![]()
οπως ειπε ο Κωστας πρεπει να μας πεις ακριβως τι ριχνεις και ποτε.σε μια φωτογραφια με το γρασιδακι εχει και το γρασιδι μεσα αλγη?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια για να σώσω τα φυτα! | the_passenger | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 11-02-14 12:38 |