|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Η μαύρη μπορεί να είναι εντυπωσιακή σε μερικά ενυδρεία αλλά
στην περίπτωση μας δεν είναι βιοτοπικά σωστή και σε κάποια είδη επηρεάζει το χρώμα τους κάνοντας το πιο μουντό ![]() Οι διαχωρισμοί που κάνουν τα μαγαζιά έχει να κάνει με την επεξεργασία του υλικού (όταν είναι επεξεργασμένο). Η άμμος έχει στρογγυλεμένη/λεία επιφάνεια κόκκου ενώ το χαλίκι όχι. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
αυτο πιστευεις θα ηταν καλο η δεν κανει? http://www.petcumulus.gr/aquarium-so...el-black-10-kg
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το ξέρω...λίγο χοντρούτσικο μου φαίνεται
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω την εντυπωση οτι εχω το 3-5mm και ειναι χοντρουτσικο. Και σε αυτη την κοκκομετρια που αναφερεις μου φαινεται οτι δεν θα κανει για τα multies. Ψαξε για black sand καλυτερα.
|
||||
|
||||
![]()
1-3mm δεν ειναι αμμος ... ειναι ψιλο χαλικι ή χοντρη αμμος ή αμμοχαλικο...πες το οπως θες
![]() εχω τετοια (οχι την συγκεκριμενη) και δεν κανει για κοχυλοψαρα. θα ελεγα πως το 1mm ειναι καταλληλο γι αυτα |
|
|||
|
|||
![]()
Ήμουν προχθές στο petshop του Μισιρλή στο Ηράκλειο και αν δεν κάνω λάθος έχει μαύρη ψιλή άμμο. Δεν ξέρω πόσο θα βγουν τα μεταφορικά βέβαια... Μπορείς να κάνεις μία ερώτηση και εκεί.
|
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω παιδια.να ρωτησω κατι ακομα πιστευετε θα ηταν καλυτερο αισθητικα αν αλλαζα την λαμπα που εχω απο λευκη σε ροζ?φυτα δεν υπαρχουν στο ενυδρειο
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε μια sylvania grolux (σε χαμηλα watts) και θα δεις τι ωραια φαινονται τα multies
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
54 l. Multifasciatus | olga | Tanganyika | 51 | 08-02-12 18:26 |
NEOLAMPROLOGUS MULTIFASCIATUS | takisgoa | Tanganyika | 2 | 18-11-10 23:15 |
Neolamprologus multifasciatus | pavlos15 | Tanganyika | 35 | 07-06-10 23:32 |
Παρουσίαση 60lit | ΠΑΝΟΣ | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 20 | 30-06-06 22:50 |