|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Λαμπρο!!! Μου αρεσει παρα πολυ.Οι πετρες ειναι τοσο ωραιες που οπως και να τις βαλεις δειχνει ομορφο το συνολο
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο ρε Λαμπρο!!υπεροχο!!πιστευω ειδες μονος σου τη διαφορα σε σχεση με πριν..
απλα για να μην φανω τοσο γλυκουλης θα σε ρωτησω κατι.. αυτη την πετρα την την ηθελες ρε αδερφε ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μην αγχώνεστε αυτή η πέτρα έχει ήδη φύγει. Το είπα ότι έκανα μετά από τις τελευταιες φωτό κάποιες αλλαγές.......ακόμη.
Δεν έχω βάλει τις τελευταίες φωτό. Χαχαχαχαχα..... Κλεόβουλε. Το πρόσεξες ε..???????? Σταύρο - Χρήστο... καταλάβατε τώρα τι φοβόμουν για τις φωτό ???????? Χαχαχαχαχα....... Ήθελες να τα βάλεις Κλεόβουλε το 2009 αυτά εσύ. Έχω διαβάσει σχετικό πόστ. |
|
||||
|
||||
![]()
α ενταξει τωρα ηρεμησα...μα καλα λεω δεν το βλεπει οτι ειναι σαν εξεδρα πισινας??
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Βγάλτα όλα να σου στείλω ένα χαρεμάκι original rare mbuna from Taiwan reef. ...έχω κάνει πολλές μ@!@!ς στα νιάτα μου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κλεοβουλε κρατα τα για μενα!!με βλεπω να ξαναγυρναω στις μπουμπουνες
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χαχαχαχαχαχα......όντως μου έκανε κάπως και μένα μόλις άναψα τα φώτα....
Έχετε πλάκα.. ο Χρήστος το είπε δισκο σερβιρίσματος..εσύ βατήρα πισίνας....χαχαχαχα.... Το φαγε η μαρμάγκα μετά την 1η ματιά και τις δωτό που έβαλα...πολύ πριν μου πουν κάτι...αφού όταν μου είπαν ότι είναι ωραίο ..είπα ότι ήδη ξαναγίνανε αλλαγες.. Χαχαχαχα Τώρα όντως βρε Κώστα είναι πολύ πιο δυνατο.... Από κοντα θα ξετρελαθείς χάνει πολύ στις φωτό. Τώρα περιμένω να πιάσει λίγο άλγη στις πέτρες να γίνει κόλαση....!!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στησιμο malawi(Labidochromis Caeruleus sp "Electric Yellow") | kikonec | Malawi | 19 | 24-01-12 13:34 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |