|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μου αρέσει περισσότερο έτσι!! Δες αν μπορεις να πλιαγιάσεις λίγο την δεύτερη (από αριστερά) ορθια πετρα για να μην είναι ακριβώς στην ίδια διάταξη με την πρώτη μιας και έχουν το ίδιο σχήμα. Πολύ πιο ωραίο έτσι!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
αα.. όχι... αυτές δεν τις αλλάζω.
κατά τα άλλα μου αρέσει πάρα πολύ και δεν αλλάζω τίποτε άλλο. Μόνο αν το δεις από κοντά θα καταλάβεις αυτό που λέω και πόσο το αδικεί η φωτό. |
|
|||
|
|||
![]()
Λάμπρο, είναι μια χαρά. Πολύ όμορφες πέτρες και πολύ καλό στησιμο. Προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ φίλε!
|
|
||||
|
||||
![]()
Κι εμένα μου αρέσει πολύ. Απλά λέμε κάποιες λεπτομέρειες που είναι τελείως υποκειμενικές. Με αυτό για το φωτισμό συμφωνείς;
|
|||
|
|||
![]()
Μερικές ακόμη φωτογραφίες....
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο Λάμπρο το καινούριο aquascape
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστώ ¶ρτεμη, αλλά το ξανα άλλαξα λιγάκι....
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στησιμο malawi(Labidochromis Caeruleus sp "Electric Yellow") | kikonec | Malawi | 19 | 24-01-12 13:34 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |