|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα θα ειναι...θα το συνηθίσουν ετσι και θα ισιωσουν σε κανα 3-4 μερες...
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
καλου κακου,κανε και καμια μετρηση στο νερο αν δεν εχεις προσφατες...
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν χρειάζεται ανατολή δύση, απλά σταθερές ώρες και όχι πολύ απότομα από το σκοτάδι στο φως, αν δηλαδή ανάβεις τα φώτα στις 2 ή 3 το μεσημέρι , θα υπάρχει κάποιο φως στο δωμάτιο ή από τα παράθυρα, και δεν θα είναι τόσο απότομο, και το βάζεις να σβήνει κατα τις 11 ή 12 το βραδύ, να είναι αναμμένα τα φώτα δηλαδή και τις ώρες που είσαι σπίτι να τα βλέπεις και εσύ.
Αν όμως την ώρα που ανάβεις τα φώτα το σπίτι είναι κλειστό και δεν υπάρχει καθόλου φως, βάλε 2 χρονοδιακόπτες και 2 λάμπες να ανάβουν σταδιακά , και να σβήνουν το ίδιο και δεν θα έχεις πρόβλημα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A7-30HC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Παράθεση:
Αλλά αυτά τα συμπτώματα τα εμφανίζουν μόνο όταν γίνεται κάποια αλλαγή στον φωτισμό , κατά τα άλλα όταν τον συνηθίζουν είναι υγειεστατα και ζωηρά. Επίσης δεν τα είδα να παίρνουν αέρα από την επιφάνεια . Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A7-30HC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Fishermen1234 : 27-08-16 στις 11:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
απλα στο λεω γιατι ειναι επισης συνηθισμενο,να στρεσαρονται απο πολλα νιτρικα και να αντιδρουν ετσι στο φως.
το εχω δει πολλες φορες. μπορει και να ειναι απλα επειδη δεν εχουν συνηθισει το φως,αλλα κακο δεν κανει να εχεις και μετρησεις... προσωπικα σε οσα ενυδρεια ειχα,ακομα και οταν δεν ειχα φωτισμο,τα ψαρια δεν αντιδρουσαν ετσι σε αποτομες αλλαγες φωτισμου. απλα εχε το υποψη σου,καλο θα ειναι να κανεις μετρησεις μολις μπορεσεις... |
|
||||
|
||||
![]()
Καλά, τα βακτήρια μη φανταστείς πως θα κάνουν και κάτι, αν έχεις σταθερές ρουτίνες είναι καλύτερα, και αν δεις κάτι που σου κάνει εντύπωση, μεγαλώνεις τις αλλαγές , και σε συχνότητα και σε ποσότητα, αρκει το νερό να έχει σχεδόν ίδια θερμοκρασία με του ενυδρείου, λιγο χαμηλότερη, ποτε μεγαλύτερη
-------------------------- Με τη 1η ευκαιρία κάνε όμως και μετρήσεις για να είσαι σίγουρος
|
||||
|
||||
![]()
Για ποιο πραγμα να εισαι πιο σιγουρος?
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|