|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
για εξωτερικό χώρο που το βλέπει ο Ήλιος , όσο πιο σκούρες , τόσο το καλύτερο, εγω το έχω σε ντουλάπι και ήθελα να βλέπω το φίλτρο για αυτό πήρα διαφανές, το διαφανές στον Ηλιο ίσως να βγάλει πρασινίλα
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω Γιώργο
![]() ![]() ![]() Τάκη ευχαριστω πολύ και εσένα ![]() εγω θα το κάνω να μπαινει και να βγαίνει στο λάστιχο που θα κουμπώνω δεν θέλω να το έχω συνέχεια έξω, έτσι θα μπορώ να το χρησιμοποιω και αλλού ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη (tsala) την επόμενη φορά πάρε ανταλλακτικό φίλτρο αυτό που έδειξα,
είναι φοβερό, και πολύ πιο οικονομικό και είναι και αυτό φίλτρο στερεών 5 mic
|
||||
|
||||
![]()
Αρτεμησία, βάλτο σταθερό σε ένα σημείο στο τοίχο που δεν το βλέπει ο Ήλιος, και σύνδεσε μία βρύση,
και με ταχυσύνδεσμο βάζεις/βγαζεις λάστιχο, έτσι το έχω και εγώ, με ΤΑΥ πάει στην ηλεκτρομαγνητική για τα χρυσόψαρα , και με τη βρύση γεμιζω μπουκάλια ή το βαρέλι για τα συννεφάκια ή ότι άλλο θέλω
|
|||
|
|||
![]()
Για το χλώριο έχω βάλει φίλτρο άνθρακα στην κεντρική παροχή νερού.
Εάν κάποιες φορές θέλω να καθαρίσω τα υλικά των φίλτρων με σχετική πίεση, βάζω μια αντλία 1.200λ/ω και τα ξεπλένω με νερό της λίμνης... |
|
|||
|
|||
![]()
Έλα γιατί βγήκαμe off-topic
![]() New toy No2
|
|||
|
|||
![]()
Ý
Παράθεση:
Ότι η κυρία αιτία της άλγης είναι ο ήλιος... Κ ότι η βιολογία απλά σκοτώνει αυτό που την θρεφει ------------------------- Παράθεση:
Δε χρειάζεται.... Πήρα uv ![]()
Σταύρος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pavos : 26-08-16 στις 23:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Σταύρο, για το φίλτρο που λέμε πως θα βγάλει πρασινιλα είναι γιατι τις πιο πολλές ώρες το νερό είναι στάσιμο, το στάσιμο νερό 99% θα βγάλει άλγη, στα τοιχώματα όμως, και αν είναι ανοιχτο στην ατμόσφαιρα μπορεί και να γίνει πράσινο νερό, αρα δεν ειναι το ίδιο, μιλαμε για πράσινο νερό και όχι για άλγη στα τοιχώματα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεα Λιμνη | MIXALIS CYPRUS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 181 | 07-10-11 20:51 |
νεα λιμνη | giorgos344 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 128 | 23-05-11 08:37 |
H ΛΙΜΝΗ ΜΟΥ | Paris | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 21 | 10-05-11 21:13 |
βαρβαρο στρωσιμο αναγκαστικα!τι ψαρακια μπορω να βαλω να αντεξουν?? | nikossar | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 20-09-10 04:17 |
Λιμνη | jimfytakis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 45 | 28-11-07 00:08 |