|
|||
|
|||
![]()
Ας κάνω και εγώ με την σειρά μου μία προσπάθεια παρουσίασης
Πληροφορίες : Χρυσοψαράδικο με comet Διαστάσεις: 120cm x 46cm(υ) x 57cm (π) Όγκος: 300 λίτρα (μικτά) - 270 λίτρα περίπου καθαρά (το γεμίζω ένα cm πριν το χείλος ) Κατηγορία: Χρυσόψαρα..... Τι άλλο?? Φυτά:3 ανούμπιες Ψάρια / ¶λλα είδη: 5 comet - 3 helena σαλιγκάρια Διακοσμητικά υλικά: Μία γέφυρα του εμπορίου . (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:μαύρο πλέξι γκλας που εφάπτεται στην πλάτη του ενυδρείου Φωτισμός: Μία λάμπα led . Watt δεν γνωρίζω. Διάρκεια φωτισμού: 8-10 ώρες την ημέρα Φιλτράρισμα: Fluval 304 . Ένα μέρος σφουγγάρια - ένα μέρος σφουγγάρι ενυδρειακού τύπου - δύο μέρη βιολογικό υλικό (μακάρονι) Όλα εργοστασιακά . Θερμοστάτης: Όχι Λίπανση: Όχι Παροχή CO2: Όχι Παράμετροι: Μετράω με test της sera υγρά . mg/l pH: 7 Γενική σκληρότητα (GH): Δεν μετράω Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Δεν μετράω Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 0 εώς 15 . Για να διατηρήσω αυτά τα επίπεδα χρειάζονται 2 αλλαγές την εβδομάδα 120 λίτρων . Αλλαγές νερού: 2 φορές/εβδομάδα με μισό καπάκι prime Θερμοκρασία: Δεν έχει ξεπεράσει τους 27 βαθμούς Κελσίου ¶λλες πληροφορίες: Για ψύξη έχω τοποθετήσει αεροκουρτίνα που εξυπηρετεί και εμάς ... ![]() Φωτογραφία: Αντί για φωτογραφία βάζω ένα βίντεο . Στο 0:08 θα δείτε την περίφημη αεροκουρτίνα . Τροφές : sticks Tetra - bloodworms https://vid.me/l2ad |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|