|
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ ρε συ Τάκη αυτό νομίζω. Δεν πιστεύω ότι είναι υπερβολή το δύο φορές την εβδομάδα όταν τα γεύματα τους είναι 2-3 την ημέρα αναλόγως της ζέστης.
|
|
||||
|
||||
![]()
Χρήστο δεν έχω ακούσει ή διαβάσει για πρόβλημα από τάισμα χρυσόψαρων με bloodworms.
Απλά με μέτρο. Η ποικιλία καλό κάνει. Πήγαιναι πάρε βρε κανα κιλό γαύρο και φιλεταρισέ τον και δίνε τους που και που ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τιποτα δεν παθαινουν φυσικα.
Το μονο κακο που μπορει να κανει το αποξηραμενο bloodworm ,ειναι οτι δεν βυθιζεται και το τρωνε απο την επιφανεια... Φυσικα αυτο ισως να ειναι προβλημα μονο στα fancy Αν ειναι μικρα σε ηλικια τα ψαρακια ,δωσε και παραπανω πρωτεινη. Αν ειναι μεγαλα δεν την εχουν τοσο αναγκη |
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννη ειναι κατεψυγμενα οποτε δεν εχω θεμα βυθιζονται αμεσως
![]() ------------------------- Παντως νε το νεο φιλτρο το νερο βελτιωθηκε κατα πολυ ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη christoschor : 22-08-16 στις 17:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Με ενδιαφέρει το θέμα μιας και πριν λίγο καιρό αγόρασα bloodworms κατεψυγμένα και τα ταίζω 1-2 φορές την εβδομάδα .
Πριν τους τα ταίσω τα ξεπαγώνω μέσα σε ένα ποτηράκι με νερό απο το ενυδρείο. Μιλήστε οι κατέχοντες την γνώση!!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι τα βαζεις σε ποτηρι με ενυδριακο νερο μεχρι να ξεπαγωσουν και μετα τα ριχνεις στο ενυδρειο. Μιλαμε σκοτωμος γινεται
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Τον γαύρο ωμό τον δίνουμε ??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fotisamor : 22-08-16 στις 18:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]()
Σταύρος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pavos : 22-08-16 στις 21:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παραγωγη bloodworms - daphnia | Albatros | Διατροφή | 1 | 14-02-16 08:57 |
κατεψυγμενα bloodworms? | kalafan | Tanganyika | 2 | 26-06-14 07:53 |
bloodworms σε πλάτυ | genecr | Διατροφή | 2 | 22-05-12 12:12 |
περι bloodworms | Billy T | Διατροφή | 17 | 21-05-11 11:05 |
Bloodworms σκέτα; | qstavrosq | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 26-05-05 08:04 |