|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αντί για το τρίτο μπορείς να πάρεις και αυτό για να μετράς τις φυσαλίδες http://www.ebay.com/itm/301930841641
και το τελευταίο που μετράει το CO2 δεν είναι απαραίτητο απλά για να βλέπεις σε τι επίπεδο είσαι,και εγώ τώρα τα μαζεύω τα πράγματα,πιστεύω μέσα στην επόμενη εβδομάδα να έχουν έρθει και όσα μου λείπουν |
|
||||
|
||||
![]()
το συγκεκριμένο σύστημα με την σύνδεση που δείχνει η εικόνα παραπάνω το έβαλα σε λειτουργιά εδώ και 2 μέρες,το πρόβλημα είναι πως μέσα σε 2 μέρες η μπουκάλα με το ξινό έχει αδειάσει τελείως και όλο το νερό έχει πάει στην μπουκάλα με την σόδα,είναι φυσιολογικό αυτό ή κάτι έχω κάνει λάθος,το σύστημα βεβαία συνεχίζει να βγάζει φυσαλίδες και η ένδειξη είναι στο πράσινο
------------------------- άκυρο,σταμάτησε να βγάζει και φυσαλίδες (πρέπει να ήταν στα τελευταία του) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xristos : 01-09-16 στις 14:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΤΡΟΠΟΣ ΨΥΞΗΣ | Stivv27 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 27-05-13 14:50 |
υπαρχει τροπος? | ignatios1993 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 32 | 01-10-12 23:10 |
Help...Α.Ο και τροπος συνδεσης ! | Roussaks | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 29-09-10 19:53 |
υπαρχει τροπος? | agge | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 18 | 18-10-08 23:32 |