|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
η uv βρε
|
|
|||
|
|||
![]() Η uv είναι μέσα στο φίλτρο.. . το φίλτρο κάνει 100ε κ 24μεταφορικα από Γερμανία. Αν πάρεις σκέτη είναι πιο ακριβή από τι έχω δει
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω Γιαννη γιατι σημερα σα να πρασινησε λιγο!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ταπεινα Koi αγορασμενα απο pet shop...
Δεν ειναι καποια εκλεκτη αναπαραγωγη κάποιου γνωστου Ιαπωνα Ogata....χωρις ταυτοτητα....ισως απο Ισραηλ,Κινα,Σιγκαπουρη ποιος ξερει??? Εδω ενα ψαρι που μεσα σε 4 μηνες εγινε τετραπλασιο σε λιμνη που δεν ειχε πανακριβα βιολογικα υλικα.... κι ομως, εγω τρελαινομαι για τα ψαρια μου.... μεσα σε λιγους μηνες εκανα και συνεχιζω να κανω αυτο που αλλοι καναν σε 2 και 3 χρονια....και ξερω οτι εχω πολυ δρομο ακομα.... Η λιμνη ειναι κατι που δεν τελειωνει ποτε τελικα!!!! Ευχαριστω πολυ οσους με βοηθησαν. ευχομαι να μπορεσω να βοηθησω κι εγω οπως μπορω με τη σειρα μου
|
|||
|
|||
![]()
για καποιο λογο ανεβηκε στραβα η πρωτη φωτογραφια
|
||||
|
||||
![]()
να τα χαιρεσαι Σταυρο ειναι πανεμορφα.η αγαπη για τα ζωντανα μας,μας ωθει να προσπαθουμε παντα για την καλυτερη διαβιωση τους.
|
|
||||
|
||||
![]()
Να το χαίρεσαι Σταύρο το κουκλάκι
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεα Λιμνη | MIXALIS CYPRUS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 181 | 07-10-11 20:51 |
νεα λιμνη | giorgos344 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 128 | 23-05-11 08:37 |
H ΛΙΜΝΗ ΜΟΥ | Paris | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 21 | 10-05-11 21:13 |
βαρβαρο στρωσιμο αναγκαστικα!τι ψαρακια μπορω να βαλω να αντεξουν?? | nikossar | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 20-09-10 04:17 |
Λιμνη | jimfytakis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 45 | 28-11-07 00:08 |