|
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Πιστεύεται ότι πρέπει να γίνεται χρήση βακτηρίων στα reef? | |||
Ναι |
![]() ![]() ![]() ![]() |
16 | 64,00% |
Όχι |
![]() ![]() ![]() ![]() |
9 | 36,00% |
Ψήφισαν: 25. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε στρωμμενο ενυδρειο δεν χρειαζονται παντα αλλα που και που χρειαζεται να βαζουμε λιγο. Βοηθαει ομως πολλες φορες αν εχουμε ανεβασμενους δεικτες αμμωνιας. Αλλα γενικα δεν χρειαζεται.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έχεις θαλασσινό? |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι δεν εχω. Σκεφτομουν να κανω αλλα δεν εχω χωρο. Απλως αν κρινεις και απο το γλυκο και οσα σχετικα εχω διαβασει οταν σκευτομουν να κανω και μου εχει πει και φιλος που ασχολειται η βοιλογια δημιουργειται μονη απο ενα σημειο και μετα ασε που τα σκευασματ αυτα κοστιζουν.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Καλώς ή κακώς τα δύο συστήματα έχουν πάρα πολλές διαφορές... |
|
||||
|
||||
![]()
Οκ
![]() Διορθωση:... και μου εχει πει και ενας φιλος που ασχολειται (με reef), η βιολογια σηντηρειται απο μονη της εφοσον το ενυδρειο ειναι στρωμμενο |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Νομίζω ότι αακόμα και στο γλυκό αξίζει ρίχνεις βακτήρια . Βέβαια όχι με την ίδια ποσότητα και την ίδια συχνότητα. |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι οπως εξηγω καλο κανει να ριχνεις που και που αλλα οχι παντα. Αμα βλεπεις με τα τεστ πως κατι δεν παει καλα η καποια ασυνηθιστη συμπεριφορα ψαριου γιατι να μην ενισχυσεις την βιολογια; Αλλιως ομως οπως ειπα η βιολογια συντηρειται μονη τα βακτηρια που ηδη υπαρχουν αναπαραγονται.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το μεγαλύτερο μέρος των βακτηρίων στα ενυδρεία γλυκου νερού βρίσκεται στο φίλτρο οπότε δεν την χάνεις κατά την σωστή αλλαγή νερού . Στα θαλασσινά ενυδρεία με ζωντανό βραχο και αραγωνίτη η βιολογία βρίσκεται εκεί και σε φίλτρα ζεόλιθων σε ενυδρεία που δουλεύουν με τέτοιες μεθόδους. Το θέμα που έχει ποστάρει ο Σάκης πιο πάνω είναι γραμμένο από βιολόγο που για καλή μας τύχη ασχολήθηκε με τα ενυδρεία υφάλου , αν κάνεις ένα κόπο να το διαβάσεις θα καταλάβεις τι ακριβώς παίζει .
Και ίσως καταφέρουμε να σε αλατίσουμε και εσένα κάποια στιγμή χαχαχα
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
Με πρόλαβες κώστα!
Φίλε καλό είναι να διαβάσεις το αρθο όταν θα είσαι χαλαρός γιατί το παλικάρι τα λέει πολύ ωραία και πολύ αναλυτικά! Ίσως να μην το έχουμε τόσο ανάγκη στα γλυκά ενυδρεία μας αλλά μόνο καλό κάνουν τέτοια σκευάσματα! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χρήση λιπασμάτων και CO2 σε φυτεμένα ενυδρεία με γαρίδες | Alex_Salonica | Γαρίδες | 6 | 05-04-13 13:56 |
Ποιο είναι το καλύτερο σκεύασμα βακτηρίων? | krispie | Γλυκό νερό - Γενικά | 84 | 08-03-11 17:40 |
Πόσο είναι απαρραίτητη η χρήση A/O και pH controller στην περίπτωσή μου | Guppy | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 19-09-08 23:28 |
Πόσο απαραίτητη είναι η αεραντλία | Archon | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 19-11-04 23:18 |