|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Απίθανη ζούγκλα !!! Σαν τον ιντιανα τζοουνς θα διασχιζεις την γέφυρα
![]() Εχεις φωτος και απο τον καταρρακτη? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ευκαιρίας δοθείσης πάει για ξήλωμα πάλι γιατί δεν μου άρεσε προσεχώς νέος υπό κατασκευή ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]()
Δισκοπάθεια ![]() Και άσχετος από λίμνες ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Yiannis59 : 16-08-16 στις 21:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τρεις νεοι κάτοικοι (κοι) ηρθαν σημερα στην λιμνη μου τους έφερε ο καλος μου φιλος Χρήστος κατα φορουμ christoschor και για να μην φύγει με άδεια χέρια το παιδί του έδωσα και εγω τρια χρυσόψαρα στις φωτο ειναι μόνο τα δυο χρυσοψαρα το τριτο το πιάσαμε αργότερα μετα απο πολυ κοπο γιατι την ψιλιαστηκαν τα άτιμα και μόλις έβλεπαν απόχη φεύγαν σφαίρα
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζήσουν Γιάννη , πανέμορφα
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οπως ειπες και συ Αρτεμισσια εαν τα αγαπας κανεις παντα το καλυτερο για αυτα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Mπραβο σου Χρήστο
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Το άσπρο είναι έρωτας 💕
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η λίμνη μου. | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 21-11-13 16:55 |
Λίμνη | stavros55 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-01-10 19:35 |
Ερωτήσεις για λίμνη. | brace | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 16-08-08 03:08 |
Φυτά στη λίμνη! | lucy | Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 10-08-07 07:42 |