|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ναι δεν ειμαστε ακομα για ψαρια, υπομονη κια παλι υπομονη ..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ότι σου είπε και ο σακης! ![]() έχεις πολύ ομορφη λογικη και πιστεύω θα πας καλα! ![]() μην ξεχνάς τις φωτο γιατί μια εικονα = χίλιες λεξεις! ![]() ------------------------- βακτήρια βαζεις καθόλου? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 15-08-16 στις 22:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εβαλα στην αρχη αμπουλες biodigest και pristine αλλα δεν εχω ξανα βαλει τιποτα απο τοτε, πριν 2-3 μπηκε ζωντανος βραχος στο σαμπ περιπου 2kg και εριξα και λιγο νερακι απο αλλαγη νερου που εκανε φιλος.. |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=mixalis1708;958347]Nαι μολις εχω κατι καινουργιο να δειξω να βαλω φωτο εννοειτε και εμενα μ αρεσει πολυ να βλεπω φωτο στα θεματα..
Εβαλα στην αρχη αμπουλες biodigest και pristine αλλα δεν εχω ξανα βαλει τιποτα απο τοτε, πριν 2-3 μπηκε ζωντανος βραχος στο σαμπ περιπου 2kg και εριξα και λιγο νερακι απο αλλαγη νερου που εκανε φιλος..[/QUOTE τι ενυδρείο εχει ο φίλος σου? ποσο καιρό τρέχει? |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=voas;958349]
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=mixalis1708;958352]αμα το εμπιστεύεσαι όχι δεν είναι κακο μπορεί να κανει και πολύ καλο!
πες τον φιλο σου αν θέλεις να κανει εγγραφή στο φορουμ,θα ήταν χαρα μας να κανει μια παρουσίαση στο light reef! καλο είναι να παρεις ένα μπουκαλάκι βακτήρια Special blend και να βάλεις τις δοσολογίες στρωσίματος ,πιστεύω θα σου κανει καλη δουλεία! |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλαράκι θα σου προτείνω χωρίς να ξέρω τον φίλο σου να μην βάζεις από αλλού άμα δεν είσαι 100% σίγουρος ότι είναι το ενυδρείο καθαρό από τα πάντα .
σε δεύτερη φάση πάρε βακτήρια να ρίχνεις. Εδώ θα σου πρότεινα να μην βάλεις αμπούλα αλλά να είναι σε μπουκάλι για να ρίχνεις καθημερινά μικρές ποσότητες . Υπάρχουν αρκετά προϊόντα special blend , micro bacter7 κ.α. Αλλαγές νερού βοηθάνε αρκετά . Σε τρίτη φάση πιστεύω ότι πρέπει να πεις τον φίλο σου να κάνει και αυτόςμια ππαρουσίαση. Να βλέπουμε και το δικό του ενυδρείο ... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Original Day Light σε reef | nikolaosbouk | Φωτισμός | 6 | 29-03-13 16:27 |
200l light reef | Chris82 | Reef | 18 | 29-03-13 01:06 |
Νεο light Reef ξεκινησε.. | malawimbuna | Reef | 2 | 30-03-09 13:54 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |