|
|
||||
|
||||
![]()
ψιθυρίζετε στα πέριξ οτι φέτος το καλοκαίρι η σαμος βούλιαξε απο ενυδρειοφιλους!
λέγεται δε ότι θέλουν να γίνει ενυδρειακη πρωτεύουσα για φέτος! γνωρίζεται κάτι η' είναι απλός φήμες? |
|
||||
|
||||
![]()
Και εμένα κατι πήρε το αυτί μου Νίκο
![]() ![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εσένα και το μάτι σου έπρεπε να πάρει άλλα δεν πειράζει!
|
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχα!
σακη εγω θέλω σκαμπό μπροστά απο το ρεεφ! |
|
||||
|
||||
![]()
αγορίνα του χρόνου θα έρθω σίγουρα, θα φέρω και κλαδευτήρι μαζί χαχαχα
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παρέα καλή θέλουμε ..... |
|
|||
|
|||
![]()
Έτσι έκανε και ο Μανώληςας γύρισε πλάτη .....
|
|
||||
|
||||
![]()
πανεμορφο σακη, ζωγραφίζεις.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφο το ενυδρείο!!!!!
![]() ![]() Μοναδική "ένσταση" το παρκοκρέβατο! Φέρτο ακριβώς μπροστα από το ενυδρείο ![]() Το παρακάτω σχόλιο για να καταλαβεις τι εννοω : Χθες ήμουν με τα παιδια μου στη θαλασσα. Ο γιος μου, μου έφερε έναν ερημίτη κι έναν γοβιό! Τρελάθηκα από τη χαρά μου όταν τον ακουγα να τα λεει με το όνομα τους - Εννοείται πως τα αφησαμε πίσω στο νερό |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ φιλαράκι προσπαθούμε για το καλύτερο ....
Καιρό έχεις να μας βάλεις καμιά φώτο και αρχίζω να σκέφτομαι την εικόνα που είδα πρινδδύο χρόνια όταν εείδα από κοντά το ενυδρείο ...... |
|
|||
|
|||
![]()
Όλα καλά φιλαράκια ήρθαν και έγιναν τα ανάλογα meeting με ανάλογα αλκοολίκια!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DSB πως κανουμε? | alan boy | Θαλάσσια Βιολογία | 2 | 22-11-08 15:35 |
TDS τι κανουμε? | alan boy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-02-07 13:32 |