|
|
||||
|
||||
![]()
Χμμ κι εμενα απο τι πεθαναν; Δεν τα ηξερα αυτα, νομιζα οτι ηθελαν πιο σκληρο νερο για τα κελυφη τους. Παντως εχω μια γαριδα κοντα 10 μηνες και δε φαινεται να χει προβλημα, που και που ομως βλεπω κελυφη απο ramshorn, τι μπορει νσ φταιει;
Σταλθηκε απ τη μπακατελα μου.
|
||||
|
||||
![]()
Τα ramshorns εχουν προβλημα , τα helena οχι...τουλαχιστον απο οσες συζητησεις εχω κανει κι απ οτι εχω δει και οταν τα ειχα , σε αυτο κατεληξα.
Οσο για τα αδεια κελυφη , αν ειναι μικρα σε μεγεθος (δλδ δεν ειναι λογω ηλικιας) και δεν εχουν εμφανη σημαδια ελλειψης ασβεστιου ,πιθανοτατα ειναι η τροφη. Παντως σε νορμαλ επιπεδα ,καπου καπου ολοι μας βλεπουμε καποιο/α αδειο κελυφος.. |
|
||||
|
||||
![]()
Απο προσωπικη παρατηρηση, παντως, μπορω να πω και εγω οτι τα helenas ειναι μια χαρα και αναπαραγονται κανονικα και σε πιο μαλακο νερακι. Με μισο-μισο οσμωση/βρυση, δεν ειχα παρατηρησει προβλημα για 3 χρονια περιπου που ετρεχε το ενυδρειο.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Για γαριδοχτυπημένους ! | tallguit | Γαρίδες | 0 | 10-03-14 19:05 |
γαριδο-οαση! | bloskas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 60 | 06-11-13 12:38 |
Το πρώτο μου ενυδρείο (Endlers, Red Cherry & Snails) | lingistis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 27 | 22-06-13 20:06 |
Γαριδο ενυδρείο | Obelix(Reifen) | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 17-04-09 02:02 |