|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτος ο τροπος μου αρεσε πολυ.σου ανοιξε απο το χωμα που εβαλες?εγω απο εξω απο το ytong λεω να βαλω και πετρα να ταιριαζει με την λιμνη.οταν ερθει η ωρα θα σε ενοχλησω.εχεις κανει πολυ καλη δουλεια παντως με την φιλτρανση
------------------------- α να πω οτι θα χω λιγα ψαρακια. το πολυ 10 χρυσοψαρα τα οποια θα μπουν σταδιακα γιατι θελω να γινουν τερατακια και δεν θελω να γινετε χαμος μεσα.δεν ξερω αν εχει την ιδια φιλοσοφια με τα ενυδρεια αλλα λεω να το κανω ετσι Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη odin79 : 14-08-16 στις 09:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Θα σου πούνε οι Χρυσοψαράδες ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγω του ειπα να πεταξει 3 για αρχη... Μεχρι να δυναμωσει και η βιολογια
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι παιδια σιγα σιγα θα παει.
|
|
||||
|
||||
![]()
γεια σας και παλι.μπηκαν 3 λεκανακια σαν αυτο στην φωτο μπιχλα απο 3 φιλτρα και εβαλα και 5 χρυσοψαρακια μικρουλια..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ξεχασα να το βαλω
|
|
||||
|
||||
![]()
Χρυσοψαρούλια όμορφα να τα χαίρεσαι
![]() Καλή δουλειά η κρυψώνα ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αντε να σου ζησουν!
|
|
|||
|
|||
![]()
μπραβο ρε συ....εχει αρχισει να γινεται πολυ ωραια..αν μπουνε και αλλα φυτα θα δειξει σουπερ..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καταστρεψα τον κηπο μου για να τον ομορφυνω | GIORGOSKARA | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 77 | 06-07-13 17:48 |
ενυδρειο στον κηπο! | janickrules | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 12-12-12 17:37 |
Ειδατε στον ALPHA για την λιμνη??? | tonisgr | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 4 | 24-04-09 22:50 |
σχεδιο για την νεα μου λιμνη-κηπο help αν μπορειτε | POURITANOS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 15 | 13-05-08 17:05 |