|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφα είναι ,το μενού το πήγες σε αλλο επίπεδο λέμε , το εκανες fusion χαχαχα, πολυυυυύ φαγητό λέμε χαχαχα
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Χίλια μπράβο φοβερή δουλεια.
Τρομερο ενυδρείο με πολύ γνώση! Εχεις περάσει το μεσογειακό σε άλλο επίπεδο. Η σταγόνα ειναι υπόμνημα για ανερχόμενους νέους του μεσογειακού. Προσωπικά την εχω διαβάσει όλη και πιστεύω οτι ειναι απο τα πιο ολοκληρωμένα θέματα. Τωρα όσο για τον κατάσκοπο των 5 ηπείρων ήταν πιστεύω δεδομένο οτι θα έκανε ενα χτύπημα μεσα στο καλοκαίρι αλλα δεν γνωρίζαμε το που και το ποτε!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Τα στόματα είναι πολλά και πεινάνε...πεινάνε πολύ...... ![]() Παράθεση:
Και η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη....... Όσο για τον κατάσκοπο δεν μπορώ να πω πολλά ...... Το μόνο στοιχείο που μπορώ όμως να δώσω είναι ότι η φωτογράφηση ήταν προϊον marketing και ατυχήματος ενώ ο φωτογράφος δεν ήπιε ούτε καν καφέ.....
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο μπράβο. Πολύ χαίρομαι που το ακούω.
Εισαι απαραίτητος για το φόρουμ και εχεις να δώσεις ακόμα περισσότερα! Χαχαχαχ κλαίω ....... Να υποθέσω οτι εμφανίστηκε με ενα απο τα χίλια πρόσωπα που διαθέτει και ετσι σε έπιασε απροετοίμαστο εε. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στο δάσκαλο θα τα κάνει αυτά...... Στα ενυδρεία .....εκεί μάλιστα....μέγας κολπατζής....
|
|||
|
|||
![]()
χχαχαχααχαχα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η μικρή μου λιμνούλα! | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 90 | 14-08-10 09:53 |
Η μικρή μου ζούγκλα | drbig | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 39 | 29-05-10 23:55 |
Μια μικρή λιμνούλα | ko$ta$ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 24-04-09 15:49 |
Απο το πανεπιστήμιο Αιγαίου............ | aristomenis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 19-01-08 00:40 |