|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλη να τη χαιρεσαι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αρχάριος αρχάριος, αλλά μία χαρά λίμνη βλέπω. Πραγματικό την χαίρομαι και εμφανισιακά αλλά και για τις συσκευές που αγόρασε για να την υποστιριξεις. Εδώ υπάρχουν άλλοι που ούτε τα ελληνικά φόρουμ δεν διαβάζουν παρεχοντας χάλια συνθήκες για τα ζωντανά τους. Σου βγάζω το καπελου που καταλαβαίνεις τις ανάγκες που έχουν τα ζωντανά σου και κανείς τις ανάλογες κινήσεις.
Θα έλεγα κάτι για τα χρυσόψαρα αλλα με πρόλαβαν ![]() Μπορείς να κανεις μία παρουσίαση και με τα φίλτρα σου? Υλικά. Συνδεσμολογία. Καθαρισμός κτλ. Έχεις skimmer? Έχεις αεραντλία? Η αλλαγή νερού όλα τα λεφτά. Και εγώ θέλω να βάλω τα αυτόματα συστήματος ποτισματος να περνούν νερο από την λίμνη μου και όλο το παραμελω !!! |
|
|||
|
|||
![]()
Τα φιλτρα ειναι το ενα boyu για 10000 λιτρα και το αλλο jebao για 13000 λιτρα,προς το παρων με καλυπτουνε. Για σκιμερ εχω εναν κουβα ο οποιος ειναι κομενος πανω λιγο πανω κ λιγο κατω απο την σταθμη του νερου.και εχω την μικρη αντλια μεσα μπορει να μην ειναι κατι εμφανισιμο αλλα την δουλεια του την κανει κ ενισχυει σε σημαντικο βαθμο την κυκλοφορια του νερου με τα ρευματα που δημιουργει.
------------------------- Αντλια 3600/ωρα και τα χρυσοψαρα φυγανε ολα χθες Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vasiliosbill : 20-08-16 στις 18:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα,σε ποσες μερες γινεται η εκκολαψη των αυγων KOI?σημερα ειδα τα πρωτα αυγα πανω σε τριχοειδη αλγη.Χθες πρωι ειχαμε κυνηγητο μετα απο κανα 2ωρο ειδα πολλους αφρους κ σημερα το πρωι που τραβηξα την αντλια για να την καθαρισω απο την τριχοειδη ειδα πολλα αυγα.Η λιμνη απο τον Σεπτεμβρη εχει 5 koi και ενα χρυσοψαρο.τα υπολοιπα τα εδωσα
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου για τα αυγα των κοι δεν ξερω να σου πω. αλλα θελω να ρωτησω κατι,στην κλουβα πισω απο τη λιμνη,τι εχεις μεσα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Kαλημέρα Βασίλη , η εκκόλαψη γίνεται σε 3 μέρες αλλά σε χαμηλότερες θερμοκρασίες μπορεί να κάνει και 4 .
Καλή επιτυχία !! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Στην κλουβα εχω διαφορα νανακια(κοτες).Αρτεμησια η θερμοκρασια νερου ειναι 17
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φυτα λιμνης | GIORGOSKARA | Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 4 | 01-06-18 07:32 |
κατασκευη λιμνης | panos78 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 25-04-12 23:39 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΙΜΝΗΣ | Serifis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 29-09-09 12:12 |
ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΛΙΜΝΗΣ | kwstas_original | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 14 | 19-09-09 15:39 |
ταιστρα λιμνης | gutsi | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 0 | 23-09-07 21:48 |