|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τα ποστάρω εκεί που θέλω εγώ είναι θέμα για koi. Άρα νομίζω ότι θα πρέπει να επανέλθει εκεί που ήταν. Και κατά δεύτερο για μια ακόμα φορά εκτίθεσαι γιατί η κηλίδες δεν έχουν Καμία σχέση με τα koi .ΕΛΕΟΣ……… Τι είναι αυτά που λες για Άγγλους Γάλλους Πορτογάλους ειλικρινά δεν μπορώ να σε καταλάβω. Εισαι τέλος εκτός θέματος. Και στην τελική ρε φίλε αφού Αφού δεν έχεις koi δεν καταλαβαίνεις ότι αυτά που γράφεις είναι όλα άσχετα γράψε για τις κηλίδες μια που της αγαπάς κιόλας να σε παραδεχτώ. Με λίγα λόγια εγώ δεν πρόκριτε να ανακαλέσω και θα συνεχίσω να σε λέω Επικίνδυνο για παραπληροφόρηση για ένα θέμα που το γνωρίζεις μόνο Από το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σου. Α και της ειρωνείες αλλού |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεα Λιμνη | MIXALIS CYPRUS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 181 | 07-10-11 20:51 |
νεα λιμνη | giorgos344 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 128 | 23-05-11 08:37 |
H ΛΙΜΝΗ ΜΟΥ | Paris | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 21 | 10-05-11 21:13 |
βαρβαρο στρωσιμο αναγκαστικα!τι ψαρακια μπορω να βαλω να αντεξουν?? | nikossar | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 20-09-10 04:17 |
Λιμνη | jimfytakis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 45 | 28-11-07 00:08 |