|
|
|||
|
|||
![]()
Έτσι και για την συζήτηση , η παρέα μας στο γραφείο μεγάλωσε κατά ένα ψάρι και ένα σκύλο !!!!!!
![]() Δουλεύουμε 15Αύγουστο βλέπεις................ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό που φαίνεται ειναι βακτηριακή λοίμωξη. Θα έκανα θεραπεία με καναμυκίνη και Μετρονιδαζόλη σε συνδυασμό με πολύ καθαρό νερό
|
||||
|
||||
![]()
Οπως αναφερθηκε οι πληγες ειναι φαινομενο βακτηριακων μολυνσεων. Διαταραχες του δερματος μπορουν επισης να προκληθουν απο εκθεση σε κακη ποιοτητα νερου. Πριν κανεις θεραπεια ισως να περιμενεις να δεις αν θα βελτιωθει η κατασταση του τωρα που το εχεις σε καλο νερο απο το ενυδρειο σου ωστε ετσι που θα κανει την θεραπεια εναι που ειναι βασανισμενο να μην το αποτελειωσει και βγεις και φταιχτης
![]() Υ.Γ: τα περιττωματα του ειναι φυσιολογικα; |
|
|||
|
|||
![]()
Ποια περιττώματα ?? Το ψάρι σχεδόν δεν τρώει καθόλου ..
Πήγα αγόρασα ένα φίλτρο με 10 ευρώ . Έχει μέσα μόνο σφουγγάρι . Η κίνηση του βελτιώθηκε πολύ με την ροή του νερού και την οξυγόνωση . Σκέφτομαι να βάλω και μία στρώση χαλικιού απο το δικό μου . Τι λέτε ??? |
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε στο φίλτρο βιολογικό υλικό από το φίλτρο σου! Αλλά κανε αλλαγές νερού συχνά! Σε τέτοιες περιπτώσεις Καλό είναι να ενεργούμε άμεσα πριν είναι αργά για το ψάρι! Όποτε εγώ θα ξεκίναγε την θεραπεία που λέει ο Κώστας πιο πάνω σε συνδυασμό με καθαρό νερό!
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Savou : 16-08-16 στις 13:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνήσω και εγώ, βγάλε ότι έχει το καινούριο φιλτράκι από μέσα και βάλε σφουγγάρι και ενυδρειακό βαμβάκι από το δικό σου, βιολογικό υλικό δύσκολο να χωρέσει.
Το χαλίκι από τη μία θα στρεσάρει το ψάρι και θα κόψει και λίτρα, από την άλλη όμως θα βοηθήσει στη βιολογία. Ολα αυτά όμως πρέπει να συνοδεύονται με καθημερινές αλλαγές με νερό ίδιας θερμοκρασίας με του ενυδρείου
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνω κι εγω...
Το ψαρι αυτην τη στιγμη το ΜΟΝΟ που χρειαζεται , ειναι καθαρο ποιοτικο νερο (χωρις αμμωνια και νιτρωδη) και λιτρα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΟΙ | HLIASKR | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 18 | 09-07-11 11:25 |
θανατος | nikos6 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 01-11-09 09:44 |
θανατος γκαπυ | beat89 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 19-03-09 11:29 |
θανατος.... | thanasis76 | Malawi | 32 | 05-10-08 00:10 |
ΘΑΝΑΤΟΣ | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 17:33 |