|
|
||||
|
||||
![]()
ΑΣΕ τα ζωανθακια φίλε , δυο βοτκιτσες θα βάλεις και ΑΣΕ τις μαλαγανιες Χαχαχαχα
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() χαχαχαχαχα............. |
|
||||
|
||||
![]()
καλα δεν ντρεπεστε κανωνιζετε τετοια πραγματα μεσα στο καλοκαιρι που δεν μπορω εγω???? καλααααα
χαχαχα ζηλευωωωωω |
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα γιαννη!πως παει?
έκανες τίποτα καινούργιο στο ρεεφ? απο ρουτίνες πως είσαι τελευταία? πήρες τα τεστακια τελικά? |
|
||||
|
||||
![]()
Νικο κατι εκανα.....
Σε μια κουβεντα που ειχα με τον Δημήτρη golf4470 μου μπηκε η ιδεα πως μαλλον εχω dinoflagellates reef.... Μου μοιαζει αρκετα,εξηγεί πολλα προβλήματα και ειναι δυσκολο να φυγει.....Διαβαζω για 3ημερες συσκοτισεις,για οξυζενε,για να μην κανεις αλλαγη νερου για 2+ μηνες..... Ειμαι αρκετα μπερδεμενος......Σιγουρα θα τα δοκιμασω ολα,μολις επιστρεψω αλλα ειχε κανενας καμια εμπειρια με αυτο;;
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα σου προτείνω να χαλαρωσεις καταρχήν και μην πανικοβάλλεσαι Γιάννη , βαλε μερικες φωτογραφίες απο το πρόβλημα σε παρακαλώ
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Κωστα ειμαι διακοπες για φωτο ομως κάποιες φωτο που ειδα στο νετ μοιαζουν παρα πολυ με αυτα που βουρτσιζω στον βραχο πρίν απο καθε αλλαγη...
Με την επιστροφή μου και αναλογως της κατάστασης που θα βρω το ενυδρείο,θα ανεβασω... Πανικος κανενας,εμαθα να ζω με το προβλημα,χαχαχαχ
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ηρθε η ωρα...!! | boutas ski | Χρυσόψαρα | 98 | 31-05-13 21:57 |
Ηρθε η ωρα | aggelospap | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 14-01-10 15:31 |