|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνήσω με τον Γιάννη, το βακτοπουρ δεν αποδείχτηκε καλή λύση ίσως γιατί ήταν το direct, δεν το εχω χρησιμοποιήσει και το φοβάμαι, με το απλο δεν έχω αντιμετωπίσει θέματα.
Τώρα για τη μεταφορά θα έκανα και εγώ προσαρμογή, να σου πω τώρα πως κάνω εγω τέτοιες μεταφορές, προετοιμάζω νερό σαν να πρόκειται να κάνω αλλαγή, αδειάζω τη μισή καραντίνα, αρχίζω και ρίχνω σιγά σιγά νερό από το κυρίως ενυδρείο στη καραντίνα, ταυτόχρονα αφαιρώ και λίγο από τη καραντίνα φέρνω δηλαδή τη καραντίνα στα ίδια με το κυρίως ενυδρείο, μεταφέρω τα ψάρια στο κυρίως ενυδρείο, και συμπληρώνω το φρέσκο νερό στο κυρίως ενυδρείο, ένα είδος μεταφοράς και αλλαγής ταυτόχρονα δηλαδή.
|
||||
|
||||
![]()
Έγινε λοιπόν η μεταφορά στο ενυδρείο, με τον τρόπο που πρότεινε ο Τάκης, έβαλα κ αλάτι και ελπίζω όλα να πάνε καλά. Ζωηρά τα ψαράκια,όρμησαν στην τροφή,τώρα κάνουν βόλτες.. από τα αυγά δεν έχει μείνει ούτε ένα.. σας ευχαριστώ πολύ όλους,για άλλη μια φορά, για την βοήθεια κ τις συμβουλές
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνω με τον Τακη ,κι εγω καπως ετσι την κανω...
Δεν πειραζει ,ασε τα αυγα για αργοτερα ...προεχει η υγεια των ψαριων τωρα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Επίσης μόλις θυμήθηκα ότι τελικά δεν έχω συστηθεί (η γαϊδούρα)
είμαι η Ολίβια ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gyristroula : 26-07-16 στις 22:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μωρε θα βρεις αν σκασουν!
![]() Ωραιο ονομα Εγω ειμαι ο Γιαννης Ο Diskus fan, ο Νικος Και ο Τακης , ο Τακης ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ολίβια χάρηκα,
Τάκης ![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Το άσπρο (ωοειδές) μέσα στον σωλήνα... τι είναι; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Diskus fan : 27-07-16 στις 15:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|