|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Λάμπρο, εγώ αυτό που λες θα έκανα. Δέσιμο σε Πετρούλα μικρή αλλαγή όχι από τα φύλα γιατί θα κοπούν κατά πάσα πιθανότητα. Πιάσε από τις ρίζες που είναι και δυνατές.
|
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε καμιά πετρούλα όπως είπες και βλέπουμε.
|
|
|||
|
|||
![]()
Έδεσα μια από τις Βαλισνέριες με μια μικρή πέτρα και την έβαλα μέσα στην άμμο.... για να δούμε.
Επίσης την Παρασκευή ξεκινάω το δοκιμαστικό του αυτόματου ταϊσματος. θα δω πως θα πάει για 4 - 5 ημέρες. Βρέθηκε και άνθρωπός να πηγαίνει κάθε 2 - 3 ημέρες σπίτι να ρίχνει λίγο νερό στο ενυδρείο και να με ενημερώνει για την πορεία του. ------------------------- και κάτι ακόμη αν και το έχω ξαναγράψει, το αρσενικό "Protomelas", έχει αρχίσει να μου δείχνει απίστευτα χρώματα. Τελικά όντως το χρώμα της άμμου και το γενικότερο scape παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στα χρώματα που μας δείχνουν τα ψαράκια μας. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Λάμπρος.Τ : 27-07-16 στις 15:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν έχω βάλει στη σούκο απο τον stc ένα χρονοδιακόπτη που να μην δίνει ρεύμα τις ώρες που θέλω να ταίζω στα ανεμιστηράκια.
Έλα όμως που ο χρονοδιακόπτης δεν παίρνει συνέχεια ρεύμα γιατί ο stc δεν ανοίγει συνέχεια για τα ανεμιστηράκια και έτσι χσνει τον συντονισμό τηε ώρας και δείχνει ο χρονοδιακόπτης ότι νάναι. Πως το διορθώνω αυτό ? |
|
||||
|
||||
![]()
Υποθετω εχεις παρει αναλογικο χρονοδιακοπτη η μονη λυση ειναι να τον βαλεις στην θεση που παιρνει ρευμα ο stc αν βεβαια γινει διακοπη ρευματος παλι το ιδιο θα συμβει αλλιως παιρνεις ψηφιακο και το βαζεις στη θεση που θες.
|
|
|||
|
|||
![]()
Λάμπρο τσέκαρες ότι πράγματι υπάρχει πρόβλημα ή το υποθέτεις απλά; Εγώ με την ταιστρα δίπλα στα ανεμιστήρια δεν είχα θέμα πότε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν κάνει αναλογικός χρονοδιακόπτης, μόνο ψηφιακός και καλά φορτισμένος
|
|||
|
|||
![]()
Ναι αναλογικός είναι. Και επειδή δεν δέχεται τεθμα από τον stc χάνει την ώρα και όταν πάει να ρίξει φαγητό (επειδή είναι φλεικς) τα πετάει όλα έξω....
Οι ψηφιακοί χρονοδιακόπτες δεν έχουν τέτοιο θέμα δηλαδή ? Δεν επηρεάζονται που δεν παίρνουν συνέχεια ρεύμα.? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στησιμο malawi(Labidochromis Caeruleus sp "Electric Yellow") | kikonec | Malawi | 19 | 24-01-12 13:34 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |