|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αντε με το καλο!
Αν και βλεπω εχεις κι αλλο χωρο για σκαψιμο ![]() Παντως βλεπω , το λουζει ο ηλιος το σημειο , αν την εσκαψες στα χωραφια στην μεση του πουθενα ![]() Α! Και χτυπα κι αυτην απο τωρα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι κατω απο την αυλη μου ακριβως για την uv το αφεντικο λεει να περιμενω
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις σκια εκει καποιες ωρες;
Εχει κανενα υποστεγο,δεντρο κατι; |
|
||||
|
||||
![]()
εχει μουρια ναι αλλα και παλι εχει αρκετη ηλιοφανεια.Γιαννη καπου ειχε παρει το ματι μου οτι εχεις φιαξει ενα φιλτρο απο βαρελι για ελιες μηπως εχεις οδηγειες η κανενα θεμα εδω για τον τροπο που το εφιαξες?
|
|
||||
|
||||
![]()
Κοιταξε το αυτο , δες ποσες ωρες χτυπαει τι θερμοκρασια μπορει να πιασει , μην σου βραζει το νερο.
Ναι ,εδω Δεν χρειαζεσαι φυσικα αντλια με στομιο γιατι θα την εχεις μεσα στην λιμνη. Βαλε εισοδο νερου απο κατω ,εξοδο απο πανω... Καλο θα ηταν να εβαζες αν εβρισκες και μια ανεπιστροφη βαλβιδα για τις διακοπες ρευματος η καμια πατεντα με κανενα μπαλακι ,οπως εχουν καποια εξ. Φιλτρα Κανε μεγαλη τρυπα για την εξοδο του νερου η ακομα καλυτερα δυο και ενωσε τες με Υ . Οτι χρειαστεις ,με ενοχλεις ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και μετά λες ότι δεν πιάνουν τα χέρια σου
![]() μια χαρά τα πας αλλά σκάψε λίγο περισσότερο και θα γινει μια τέλεια μονομάχολιμνη. ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
σιγα μην την εσκαψα εγω!!!χαχαχαχ εγω ειμαι καλλιτεχνης βρε..εκανα το περιγραμα με γκασμα και εβγαλα μια φουσκαλα 3 cm ηταν το τελος του σκαψιματως για μενα!!
Γιαννη εχω σκεφτει το 50λιτρο βαρελι για τις αλλαγες νερου να το κανω φιλτρο αλλα ειναι αρκετα ψηλο και δεν ξερω αν ειναι ευκολο να κρυφτει και αν κρυφτει.τελος φτανει το 50λιτρο βαρελι?να βαλω 3 σακια ελαφροπετρα και μηχανικη φιλτρανση? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καταστρεψα τον κηπο μου για να τον ομορφυνω | GIORGOSKARA | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 77 | 06-07-13 17:48 |
ενυδρειο στον κηπο! | janickrules | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 12-12-12 17:37 |
Ειδατε στον ALPHA για την λιμνη??? | tonisgr | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 4 | 24-04-09 22:50 |
σχεδιο για την νεα μου λιμνη-κηπο help αν μπορειτε | POURITANOS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 15 | 13-05-08 17:05 |