|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάτι δεν πάει καλά.. το πολύχρωμο ψαράκι έχει χάσει αρκετά λέπια.. λίγα λέπια έχει χάσει και το ένα από τα δύο ψαράκια που έμειναν στο ενυδρείο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στα ψάρια που είναι στη καραντίνα και έβαλες βακτοπουρ ή
τα άλλα που έμειναν στο ενυδρείο ;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το άλλο είναι στο ενυδρείο,έχει χάσει λίγα,στο πίσω μέρος,προς την ουρά. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ με τα χρυσόψαρα έχω ασχοληθεί ελάχιστα (διευκρινίζω)... αλλά θέλω να ρωτήσω...
Αμμωνία... υπάρχει μετρήσιμη; Τα ψάρια... τρώνε με όρεξη; Αλάτι... έχει μπει καθόλου στο ενυδρείο; Τι... θερμοκρασία έχει; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έχουν όρεξη κανονικά Αλάτι είχα βάλει τότε που έβαζα το μέλαφιξ,τις τελευταίες μέρες όχι 26-27 βαθμούς |
|
||||
|
||||
![]()
Ξαναλέω ότι... από χρυσόψαρα ΔΕΝ είμαι και πολύ γνώστης... αλλά έχει τύχει να μάθω ότι από (υψηλή) θερμοκρασία έχουν "χαθεί" λέπια.
Βέβαια "παίζουν" κι άλλοι πολλοί παράγοντες... ακόμα και η ψυχολογία των ψαριών... γι' αυτό ο μεγάλος χώρος βοηθάει.- |
|
||||
|
||||
![]()
Να κάνω τρόπο να χαμηλώσω κ άλλο την θερμοκρασία;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|