|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ή στο S και να επιλέγεις μονο την ταχύτητα ή στο A και να επιλέγεις μονο το άνοιγμα |
|
||||
|
||||
![]()
αυτα σου εχω γραψει για το ενυδρειο.χωρις να ειμαι απολυτα ευχαριστημενος εκει την δουλευω εγω
|
|
||||
|
||||
![]()
Στειλε τη εδω Νικο να στη ρυθμισω και οταν ερθεις στη δινω
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ευχαριστώ πάντως παιδιά! ------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
την γυναίκα ποιος ακούει μετά! ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 24-07-16 στις 11:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα παιδια!
με δυο λογια μου εχει βγάλει την ψυχη! προσπαθω να κατανοήσω κάνοντας πολλές δοκιμές τον τροπο λειτουργίας της! γρηγορο κλειστρο,iso μεταξύ 800 και 1500 και το άλλο δεν ξερω ακόμα τι κανει! ![]() και μια φωτο μετα κοπων και βασάνων!! ![]() οποίοι γνωρίζουν και εχουν όρεξη ας βοηθήσουν! ευχαριστώ!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια ειναι η φωτο γιατι τι εχει;Αλλα γιατι με τοσα πολλα iso,οσο αυξανουμε τα iso,εμφανιζεται κι ο λεγομενος θορυβος μεσα στην φωτογραφια..
Γνωμη μου δοκιμασε με iso 100-400 και παιξε λιγο με την εκθεση (ev +,-) και για αρχη βαλε το διαφραγμα (F) στο αυτοματο κι επισης white-balance στο auto... Γενικα τραβα στο αυτοματο και πειραματισου μονο με τις τιμες που σου ειπα πιο πανω,στο manual (Μ) θα μπερδευεσαι- μεχρι να τη μαθεις ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πανω απο 800 εχεις θορυβο στην φωτογραφια για φωτογραφια σαν αυτη που εβαλες βαλε την μηχανη στο macro εχει ενα σημα σαν λουλουδι.το αλλο που δεν καταλαβαινεις ειναι το διαφραγμα το μεσαιο αυτο σου δειχνει ποσο φως θες να περναειμοσο πιο μικρο τοσο λιγοτερο φως περναει.
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα παιδιά!καταρχήν πήγα και πήρα ενα τρίποδο,οχι επαγγελματικο αλλα ούτε και της πλάκας!
εχω κατανοήσει καποια πράγματα αλλα θελω δουλειά ακόμα σε άλλα! έβγαλα μερικές φωτο και θέλω αν μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας αλλα και τις παρατηρήσεις σας να δω αν είμαι σε καλό δρόμο η εθελοτυφλώ! ευχαριστω παιδια για την συμπαράσταση!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα τις βλεπω.ειδικα η τελευταια ειναι πολυ ωραια.
στις αλλες δυο τα ψαρια εχουν βγει κουνημενα,οποτε ισως πρεπει να αυξησεις λιγο ακομα την ταχυτητα του κλειστρου για να τα πιασει ακινητα και καθαρα.το ιδιο και στα σοφτ κοραλια που κουνιουνται.(γραφω σοφτ γιατι την ελληνικη λεξη μου την κοβει ![]() επισης,προσεξε λιγο την εστιαση. κατα τα αλλα μια χαρα σε βλεπω να πηγαινεις ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 31-07-16 στις 18:21 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
NIKON D3300 AF-P 18-55mm VR KIT | odin79 | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 31 | 07-07-16 00:12 |
"Αλληλοπάθεια" ή "Μπορούμε να απαλλαγούμε από τις άλγες?" | Κλεόβουλος | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 04-06-15 18:34 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |