|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν έκανα λάθος με το φωτισμό αντί για το μοντέλο 50 έδωσα το λινκ για το 40. Το σωστό είναι αυτό http://www.aquaplantsonline.nl/verli...ed-verlichting
Τα watt Πια δεν έχουν σχέση όπως ανέφερε και o Kώστας. Από την εμπειρία μου, ο συγκεκριμένος φωτισμός είναι υπέραρκετος. @johnpecn' η τελική μορφή δεν είναι η τελευταια καθώς το Stayrogyne επνιξε την cuba calitrichoides ταξιδευα με τη δουλεια πολύ και έγινε ζουγκλα μέσα Μετά το καλοκαίρι θα επαναφέρω την cuba ή glossostigma . ![]() Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια ![]()
|
||||
|
||||
![]()
παρα πολυ ομορφο!!!μπραβο!το μονο που με χαλαει ειναι αυτη η πετρα.παραειναι ασπρη και δεν μου αρεσει το μεγεθος-σχημα .αλλα το ενυδρειο τα σπαει!
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα το έχω υπόψιν Odin79.
Η αληθεια είναι οτι η πέτρα είναι γκρι και ροζ μαζί με ασπρη, οι φωτογραφίες είναι από κινητό οπότε δε φαίνεται καλα. ΘΕλω να τη συνδυάσω με κάποιο ξυλο στο μέλλον..στο 55 λιτρο όμως δεν έχω και πολύ χώρο να παίξω.. απλά καποια στιγμη θα πάρω μεγαλύτερο ενυδρειο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο το αποτέλεσμα!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολύ ομορφο Γιωργο!! μπραβο!
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια να ρωτήσω πως μπορώ να κανω αντιγραφη επικόλληση κατευθειαν εδω στο κείμενο τη φωτογραφία του ενυδρειο.
Κανω αντιγραφη την φωτογραφία και μετα εδώ μεσα κανω επικόλληση και δεν γινεται τίποτα.... Βλέπω αλλους που δεν ανεβαζουν συννημενα απλά βαζουν τη φωτο μεσα στο text box.. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αφού έχεις κάνει το ανέβασμα της φωτογραφίας ως συνημμένο, πατάς το βελάκι δίπλα στο συνδετήρα, και απ'το παραθυράκι που σου βγάζει την επιλέγεις.
Το ενυδρείο σου είναι πανέμορφο!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|