|
|
||||
|
||||
![]()
Οκ βασικά για τα φάρμακα ήθελα να τα αποθηκεύσω, τα άλλα τα ξέρω οπότε σ ευχαριστώ.
|
||||
|
||||
![]()
Και μια που έγινε αναφορά στα "βασικά και απαραίτητα" που πρέπει να έχουμε στο ντουλάπι μας, να αναφέρω πως το ενυδρειακό αλάτι βοηθάει αν υπάρξουν νιτρώδη.
Αναφέρεται στο λινκ που έβαλε ο Γιώργος για τ αλάτι
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
(και πολλα ειναι και ακριβα, για να τα πεταω αχρησιμοποιητα οταν ληξουν) Μονο το αλατι και το epsom salt (που δεν ειναι και φαρμακα) δεν ληγουν ![]() Εγω τα μονο που ισως αποθηκευα και που ειναι και φτηνα, θα ηταν το esha2000 και η μετρονιδαζολη (καψουλες flagyl)
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εισαγωγή ψαριών από εξωτερικό | fotis478 | Γλυκό νερό - Γενικά | 84 | 03-09-11 08:58 |
SOS, θάνατοι ψαριών.....!!!!!! | giorxatz | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 10-08-11 09:03 |
Θάνατοι ψαριών (ίσως νυκτική κύστη) | sakis1976 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 19-03-06 22:48 |